Društvo

Tri najnovija filmska hita za vikend u Kotlujevcu!

Predstojećeg vikenda, u sali Centra za kulturu u Kotlujevcu biće prikazivana tri filmska hita.

Od petka do nedelje (29. do 31. marta), od 16 časova biće prikazivan film za decu „Baba Jaga“.

Sinopsis:

U bajkovitom kraljevstvu, u kolibi kraj močvare živi riđokosa veštica Jaga zajedno sa svojim mačkom pronalazačem i veselim kućnim vilenjacima. Da bi postala bolja veštica potrebna joj je Knjiga čarolija, koju je pre mnogo godina ukrala zla čarobnica Beladona. Jednog dana, neočekivana poseta princeze Safir nudi Jagi priliku da se obračuna sa svojim zakletim neprijateljem.

Sva tri dana, od 18 časova, na programu će biti domaći film „Za danas toliko“.

Sinopsis:

Spremanjem omiljenih mu kolača – čupavaca, Šarenci uspevaju da namame najstarijeg brata da dođe kući. Vreme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima. Naizgled obični letnji dani postaju neobični. Zaljubljeni u život, oni uzdižu realnost iznad tla, rasterujući tamne oblake vedrinom

Od 20 sati, biće prikazivan film „Artur kraj“.

Sinopsis:

Tokom deset dana i 435 milja, neraskidiva veza se stvara između profesionalnog avanturističkog trkača Majkla Lajta (Mark Volberg) i uličnog psa saputnika koji dobija ime Artur. Zasnovan na neverovatnoj istinitoj priči, ARTUR KRALJ prati Lajta, koji očajnički želi poslednju šansu za pobedu i koji ubeđuje sponzora da podrži njega i tim sportista (Simu Liu, Natali Emanuel i Ali Saliman) na Svetskom prvenstvu u avanturističkim trkama u Dominikanskoj Republici. I dok je tim gurnut do svojih najviših granica izdržljivosti, Artur na potpuno drugačiji način pokazuje šta pobeda, odanost i prijateljstvo zaista znače.

Karte po ceni od 350 dinara možete kupiti na dan projekcije na biletari Centra za kulturu u Kotlujevcu od 15 sati.

Dodaj komentar