Društvo Kultura

Tri filma i predstojećeg vikenda u Kotlujevcu

tri filma u kotlujevcu
foto: NPTK "Zoran Radmilović"

I predstojećeg vikenda u sali Centra za kulturu u Kotlujevcu na programu će biti tri najvnovija hit filma!

Predstojećeg vikenda, od petka 12. jula do nedelje 14. jula, u sali Centra za kulturu u Kotlujevcu, na programu će biti tri najnovija filma.

Najnovija osvarenja biće prikazivana u tri termina.

Od 16 časova, sva tri dana biće na programu animirani film “Grozan ja 4“.

Sinopsis:

Nakon filma MALCI 2 – GRUOV POČETAK, fenomenalnog letnjeg blokbastera studija Iluminejšn 2022. godine, koji je zaradio skoro milijardu dolara širom sveta, najveća globalna animirana franšiza u istoriji sada počinje novo poglavlje kada Gru i Lusi i njihove devojčice – Margo, Edit i Agnes – dobijaju novog člana porodice, Grua mlađeg, kome je namera da muči svog oca.

Istim danima, od 18 sati, na programu će biti sinhronizovani animirani film „U mojoj glavi 2“.

Sinopsis:

Dizni i Pixar ponovo zaviruju u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavna komanda počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, Novu emociju! Dotadašnja Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, koji uspešno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osećaju kada se pred njima pojavi Anksioznost. Deluje kao da ona nije sama.

Od 20 časova publika će moći da pogleda domaći film “Odvedi me na mesec“.

Sinopsis:

NASA odlučuje da zaposli Keli Džouns, provokativnu kreativnu direktorku, kako bi popravila njihov javni imidž, ali Kol Dejvis nije oduševljen njenim pristupom koji mu otežava posao. Kada misiju kasnije uspešno lansiraju, u igru se uključuje i Bela kuća koja od zaljubljenog para traži da pod hitno lažiraju sletanje na mesec. Jer ni po koju cenu ne smeju da dozvole da misija ne uspe…

Karte po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na dan projekcija filmova, na biletari Centra za kulturu u Kotlujevcu. Karte je moguće kupiti od 15 sati.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar