fbpx
Hronika Timočka krajina

TRAGEDIJA U ZLOTU KOD BORA: Mali Mladen otišao da zahvati vodu, pa poginuo pred 7. rođendan!

izvor: srbijadanas.rs

Maloletni Mladen G. iz sela Zlot kod Bora, preminuo je na licu mesta u saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila na putu Prokuplje – Mala Plana, a 5. oktobra trebalo je da napuni 7 godina.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, nesreća se dogodila u nedelju oko 17.30, kada su Nenad i njegov sin Mladen krenuli kući u Bor iz Prokuplja, gde su bili u poseti prijateljima.

– Nenad je ispričao da se nesreća dogodila kada su stali kraj česme na kojoj navodno teče lekovita voda. Parkirali su se prekoputa, a Nenad je išao da natoči vodu.

I Mladen je tada izašao iz auta i potrčao za ocem. Dok je prelazio ulicu, na dečaka je iz krivine naleteo “volvo”. Vozač je video dete ali nije uspeo na vreme da zakoči – priča izvor.

Mira iz Zlota, Nenadova majka i komšinica dečakove majke Sanele, ispričala je da je njen stradali unuk bio veselo i dobro dete. Očajana majka Sanela kaže da ne zna kako se tačno nesreća dogodila:

– U nedelju je moj bivši suprug došao po našeg sina Mladena. T

ada mi nije kazao da će sa njim ići u Prokuplje. Za tragediju, za smrt mog mališana ja sam čula u nedelju uveče – kaže majka.

Nov krevet

U njenu kuću je juče dopremnjen nov dečji krevet za Mladena.

Običaj je, naime, u tom kraju da se stradalo dete za opelo i mimohod postavi u novi krevet, koji će potom biti spušten u raku, a preko njega će se staviti kovčeg sa telom.

Telo dečaka je posle udesa poslato na obdukciju, a danas bi trebalo da bude sahrana u Zlotu.

Dodaj komentar