Društvo Mladi su budućnost - Zaječar moj dom

TRADICIJA SE NASTAVLJA: „Moto Deda Mraz“ sutra i u Zaječaru

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

I ove poslednje subote u godini, tradicionalna akcija „Moto Deda Mraz“, u organizaciji Moto kluba Triumph iz Zaječara, biće održana u subotu, 24. decembra.

Više od dvadeset motociklista obučeno u odela Deda Mraza najpre će tačno u podne posetiti Dečije odeljenje Opšte bolnice Zaječar, a potom i Ustаnovu zа dnevni borаvаk dece i omlаdine ometene u rаzvoju Oblutаk i mališane obradovati novogodišnjim paketićima.

Bajkeri u crvenom se onda sele na Trg oslobođenja, gde će najmlađima podeliti slatkiše.

Akciji „Moto Deda Mraz“ pridružili su se i MC Feniks iz Grljana, MK Ložači iz Minićeva, kao i samostalne motrodžije iz okolnih mesta.

Inače, u Srbiji od 2007. godine svake poslednje subote u kalendarskoj godini, bajkeri tradicionalno prave iznenađenja za decu. Zaječar je grad koji se među prvima priključio ovoj akciji 2010. godine.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Dodaj komentar