fbpx
Društvo

Toplo i sunčano u Zaječaru, oko 14°C

FOTO: zajecaronline.com

Ujutru sa mrazom i maglom, dok će tokom dana biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

U Srbiji ujutru hladno vreme sa mestimično slabim mrazom i maglom, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo. Duvaće slab vetar, promenljivog smera. Najniža temperatura između -5°C i 2°C, a najviša od 10°C do 14°C.

U Zaječaru sunčano i toplo. Vetar umeren, severozapadni. Najniža temperatura 1°C, a najviša dnevna temperatura oko 14°C.

Narednih dana, ujutru se očekuju mestimično slab mraz i magla, a u toku dana pretežno sunčano i toplo vreme.

Biometeorološka prognoza za utorak 2. mart 2021.

Biometeorološka situacija može imati povolјan uticaj na hronično obolele i osetlјive osobe. Kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima se u jutarnjim satima savetuje izvestan oprez. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju

Posle moguće slabe jutarnje sumaglice i prohladnog jutra vozače će pratiti lepo vreme i povoljne vremenske prilike što doprinosi dobroj prohodnosti puteva.

Vozači se upozoravaju na moguće iznenadne odrone koji u velikoj meri mogu da ugroze bezbednu vožnju, kažu iz AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi Srbije”, nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05:15 časova, teretna vozila na Batrovcima na izlazu čekaju 120 minuta, Šidu-drumskom 60 minuta, Kelebiji 180 minuta, Horgošu 60 minuta.

Dodaj komentar