fbpx
Društvo

Toplo i sunčano, u Zaječaru 19°C

FOTO: zajecaronline.com

U celoj zemlji biće sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

U Srbiji tokom dana sunčano i natprosečno toplo, a samo će ujutru mestimično biti slabog mraza. Tokom dana duvaće slab i umeren vetar, jugozapadni i zapadni. Najniža temperatura biće od -4°C do 4°C, a najviša od 16°C do 20°C.

U Zaječaru sunčano i natprosečno toplo. Vetar umeren, jugozapadni. Najniža temperatura 2°C, a najviša dnevna temperatura oko 19°C.

U petak će biti pretežno sunčano, ali će od sredine dana doći do postepenog naoblačenja sa severa, koje će posle podne u Vojvodini, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima, usloviti kišu, a na planinama sneg, i pad temperature.

Biometeorološka prognoza za četvrtak 4. mart 2021.

Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelelih. Oprez se savetuje astmatičarima tokom jutarnjih sati i srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

AMSS: Vlažni kolovozi ponegde

Vozače na putevima u Srbiji tokom jutra i večeri očekuju vlažni kolovozi, poledica i magla, pa je potreban dodatni oprez, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS).

Skoro idealni uslovi za vožnju biće od 10 do 17 sati i u tom periodu se vozačima savetuje da putuju. Na putničkim terminalima graničkih prelaza nema zadržavanja.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Kamioni na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije na prelazima Batrovci i Horgoš čekaju tri sata, a na prelazu Kelebija oko dva sata.

Dodaj komentar