fbpx
Politika

Tamara Tripić: Budžet nije ni Vučićev, ni Ničićev novčanik! (VIDEO)

Budžet nije Vučićev novčanik ili Ničićev novčanik, pa da bira kome će šta da da. Vi ga punite, vi ste poslodavac svakog državnog funkcionera. Dajete posao ali dajete i otkaz“,  poručila je Tamara Tripic na 9. građanskom protestu #1od5miliona u Zaječaru.

Na devetom protestu “1 od 5 milona” u Zaječaru, Tamara Tripić je istakla da ne treba niko da se plaši i da se svi pridruže ovim protestnim šetnjama, jer to je ono što plaši ovu vlast.

” Dokle će ovo da traje?

Dok vaš glas ne ohrabri ove što vas slušaju kroz otvorene prozore.

Nije im lako i plaše se!

Ali će im biti lako, kada vide kako vas nije strah.

I u tom smislu vam hvala. Vi ste ono što plaši Aleksanda Vučića”, poručila je okupljenim zaječarcima sa Trga Nikole Pašića Tamara Tripić, autor i voditelj emisije „Vračarski razgovori“ .

Ona se osvrnula i na to da se Grad Zaječar zadužio za 2 milijarde dinara, a da to znači da se svaka beba i svaki stanovnik Zaječara zadužio za 52 hiljade dinara!

” Izgleda da su građani zaboravili da su oni poslodavci svakog državnog službenika i svakog funkcionera.

Kao što smo im dali mandat, možemo da damo i otkaz kada ne rade svoj posao

Nakon obraćanja govornika, građani su krenuli u protestnu šetnju ulicama Zaječara.

Šetnja je krenula od Trga Nikole Pašića, Krfskom ulicom, ulicom Generala Gambete, Svetozara Markovića do zaječarske biblioteke, pa Dositejevom ulicom do Trga Nikole Pašića gde je protestna šetnja završena.

Tokom šetnje, građani su se na kratko zaustavili kod zgrade Komiteta i ispred Gradske uprave Zaječar, kako bi zalepili nalepnice sa lažnim obećanjima koja su građanima zaječarski funkcioneri davali od 2004. godine do danas.

Prema rečima organizatora, deseta protestna šetnja “1 od 5 miliona” u Zaječaru će biti u petak 22. marta od 19 časova.

2 komentara

  • Nicic da vrati staru autobusku stanicu,ovo sto je on uradio i ugasio autob.stan.kod zelene pijace u Zajecaru je stvarno dno dna.Treba da shvati da nije bog i svi da mu se sklanjaju i da mu povladjuju.Da Eurolajn autobusi opet budu gde su i bili

Dodaj komentar