Društvo Mladi su budućnost - Zaječar moj dom

Svečana akademija povodom Dana OŠ „Ljuba Nešić“ (FOTO)

dan škole ljuba nešić
foto: Zaječar Online

Povodom obeležavanja Dana Osnovne škole Ljuba Nešić u Zaječaru, učenici ove škole organizovali su brojne aktivnosti na temu „Vremeplov“.

Najpre je otvorena izložba najuspešnijih radova na likovnom i literalnom konkursu, a potom je održan i kviz na engleskom jeziku. Takođe, učenici viših razreda učestvovali su u takmičenju u spelovanju.

U okviru obeležavanja Dana škole, u sali Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ u Zaječaru upriličena je i svečana akademija na kojoj su nagradjeni najuspešniji učenici konkursa, a izvedena je i priredba na temu „Vremeplov“.

U petak, 15. decembra polaznici dramske sekcije škole Ljuba Nešić odigraće predstavu pod nazivom „Škola nekad i sad“.

Osnovna škola Ljuba Nešić sagrađena je 1892. godine za potrebe tadašnje gimnazije, a od 1951. godine radi kao osnovna škola. Nosi naziv po narodnom heroju Jugoslavije Ljubomiru Nešiću, koju je bio učesnik Narodnooslobodilačke borbe.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar