fbpx

STANJE NA PUTEVIMA: Teretna vozila i dalje ne smeju preko Tresibabe i Golog brda, ali mogu preko Čestobrodice

Preporuka:

Vučić: U Srbiji se još neće zatvarati gradovi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras na konferenciji za medije da se još neće zatvarati gradovi u Srbiji...

Zasedao Štab za vanredne situacije: Nove naredbe i mere, pravo na besplatan obrok za vreme vanrednog stanja…

U vеlikoj sali Skupštinе grada danas je održana 6.sednica Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, kojom je predsedavala Marina...

Prolećni raspust za školarce samo 4 dana: Nakon Uskrsa i onlajn proba male mature

Prolećni raspust za učenike osnovnih i srednjih škola, umesto deset dana, trajaće četiri dana, a nakon Uskrsa biće organizovana...
- Reklama -

U Timočkoj krajini je oblačno, pada slab sneg i temperatura je nešto ispod nule, pa vozači treba vožnju maksimalno da prilagode zimskim uslovima na putu.

Kolovozi u ovom delu Srbije prekriveni su snegom do 10 centimetara, pa iz Auto-moto saveza Srbije apeluju na vozače da drže veće rastojanje prilikom kretanja.

Vidljivost je smaanjena preko Tresibabe do 30 metara, a preko ovog prevoja, kao i preko Golog brda ( put IB-34) i dalje je na snazi ZABRANA KRETANJA za šlepere i kamione sa prikolicom.

Od 7 sati i 30 minuta jutros je ukinuta zabrana kretanja za teretna vozila na putu IB-36 preko Čestobrodice, navodi se u saopštenju JP „Štrabag“.

Neprohodnih deonica nema.

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, nema ni dužih zadržavanja putničkih vozila na našim graničnim prelazima.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: