Politika

SPS poziva građane da 24. aprila izađu na izbore i glasaju za koaliciju SPS-JS

Kampanja Socijalističke partije Srbije bila je skromna, prilagođena aktuelnom trenutku i usmerena ka čoveku i građanima.

Naša kampanja je, kako je rekao Ivica Dačić, sve ono što smo do sada uradili, kao deo vlade ali i za 25 godina rada i postojanja. Ideje socijalne pravde, solidarnosti, pravo na obrazovanje i lečenje su Srbiji potrebnije nego ikad.

Iako nema lokalnih izbora u Zaječaru, kroz izbornu kampanju prelamaju se i lokalne teme. Sigurni smo da građani prepoznaju ulogu i značaj SPS-a u predstojećem periodu.

Pozivam građane Zaječara i Srbije da 24. aprila izađu na izbore, glasaju za koaliciju SPS-JS, glasaju za najboljeg političara Srbije, državnika svetskog ranga i čoveka iz naroda – Ivicu Dačića, i najboljeg domaćina Srbije Dragana Markovića Palmu, i time glasaju za sigurnu budućnost.

SPS ima veliku šansu na ovim izborima ali i građani imaju u nama šansu koju ne smeju propustiti, očekujemo više od pola miliona glasova, očekujemo mandat od građana Srbije, zaokružite broj 3, samo hrabro do pobede, služimo narodu, živela Srbija –  Dr Mirko Nikolić kandidat za narodnog poslanika na predstojećim parlamentarnim izborima.

Izvor: istocnevesti.com

Dodaj komentar