Sport

SKANDALOZNO!!! KK „Mladost“ ne igra kući zbog slomljenog koša!!!

koš
foto: baskethistory.blogspot.com
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

KK „Mladost“ iz Zaječara odigraće utakmicu protiv Bora u Boljevcu, zato što je na jednom košu puklo staklo i nema se para ili se nema interesovanja da se to popravi.

Kao što već svi znaju JP je u likvidaciji sa 17 fantoma zaposlenih u pomenutoj firmi u likvidaciji, dok novo preduzeće D.O.O već mesecima ne prima platu. Kada se uz to doda da je i hala bila celog leta bez struje, stiče se utisak u kakvom stanju je hala.

Razmislimo samo koliko košta gostovanje kao domaćina KK „Mladost“ u Boljevcu i da li je od tih para mogla da se izvede sanacija koša. Kada vlast kao što je Zaječar ima, jedino interesuje „svoj džep“ nastaje situacija kao što je sada.

Dok neki drugi ljudi ne isprave sve šta je uništeno od 2013 godine pa na ovamo, ostaje da umesto košarke, igrači KK „Mladost“ igraju basket tri na tri, zato što je za taj sport potreban samo jedan koš, a i manje igrača.

Redakciju Zajecaronline čudi kako sadašnja vlast nije ponudila rešenje da se meč odigra sa jednim košem, tri na tri.

Šalu na stranu, pitanje svih pitanja je kakvu korist ima grad od kluba koji kao domaćin igra u grad pored…… Izgleda da tu matematike nema osim za neke, a vi razmislite o kome je reč….

1 komentar

Dodaj komentar