fbpx
Politika

SKANDAL! Naprednjaci pretvorili Gradsku upravu Zaječar u svoj predizborni štab! (FOTO)

Da živimo u partijskoj državi to je odavno poznato ali da bahatosti partijskog aparatčika nema kraja dokazuje i današnji zvanični poziv iz Gradske uprave Zaječar.

Naime, u petak 6. januara, na Badnji dan, našoj redakciji stiglo je obaveštenje press službe grada, sa zvaničnog e-maila grada Zaječara, da će gradonačelnik Zaječara, Velimir Ognjenović u nedelju 8. januara uručiti humanitarnu pomoć samohranoj majci sa troje dece.

Bilo je i do sada takvih aktivnosti i tu nema ničeg čudnog, međutim u nastavku dopisa doslovce stoji:

“Ovu socijalno ugroženu četvoročlanu porodicu posetiće u 13,30 sati gradonačelnik Velimir Ognjenović sa saradnicima, kao i visoki stranački funkcioneri iz Beograda, i uručiti joj pomoć.”

poziv-gu1

Kako bi građane što kvalitetnije izveštavali, odmah smo uputili dopis Gradskoj upravi sa molbom da nam dostave dodatne informacije, da li se pomoć uručuje u ime grada ili u ime stranke i iz koje stranke su dotični visoki funkcioneri!

dopis-gu

Do objavljivanja ove vesti, nismo dobili zvaničan odgovor, ali kako nezvanično saznajemo visoka stranačka funkcionerka, je ustvari članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, naravno, zaposlena u Vladi Srbije.

Činjenica je da je u Zaječaru 2017. izborna godina i da kampanja uveliko traje, ali ovakve skandalozne i javne zloupotrebe do sada u našem gradu nisu viđene…

Da li na ovaj način naprednjaci otvoreno pokazuju da su Gradsku upravu Zaječar pretvorili u svoj predizborni štab?

Čeka nas zanimljiva izborna trka, a kao i do sada portal Zaječar Online profesionalno i nepristrasno informisaće vas o svemu!

2 komentara

  • oprt neka koliba iz vlasti, polu pismena!putuje po SRBIJI pokazujuću neznanje svoje a i članova SNS-a.

  • Muka mi je kad ga vidim… obraz, vidi se da je kao djon, samo sto ne moze bas lepo da se vidi kad pocrveni …a i sto bi…koliko godina ce biti potrebno da se jedna ovakva pojava zaboravi u svakom smislu te reci …

Dodaj komentar