fbpx
Politika

Saša Mirković: Voleo bih da zaječarski parlament vodi žena

saša mirković
foto: tvbest.rs

Povodom predstojeće sednice Skupštine grada Zaječara, zakazane za 17. decembar, aktuelni predsednik zaječarskog parlamenta, Saša Mirković, predložio je da ga na toj funkciji zameni žena.

“Obzirom da su skoro svi odbornici u Skupštini grada redovno i neskromno učestvovali u radu gradskog parlamenta, ne bih znao za koga posebno da se odlučim i predložim da me zameni u rukovođenju Skupštinskim sednicama. Rado ću pružiti podršku svakom ko je bude želeo, ali mislim da posle dvojice predsednika zaječarskog parlamenta treba dati priliku nekoj ženi. Ivan Joković je predsedavao pre mene, a siguran sam da, poštujući rodnu ravnopravnost, nijedan od muških kandidata mi neće zameriti na ovom što kažem. Žene su taktičnije, preciznije, nadasve, predanije i posvećenije onom što rade od bilo kog muškarca.

Dakle, moj predlog je da me na čelu Skupštine grada zameni žena, bez obzira iz koje se političke opcije izabere, bilo da je to SNS, SPS ili Jaka Srbija. To isto mislim i što se gradonačelnika tiče. Nakon sledećih izbora ceo grad treba da vodi žena. Takođe sam siguran da će žena imati i bolji odnos sa gradonačelnikom Ognjenovićem, jer je to nekako i prirodnije. Gradonačelnika pozivam da me ispoštuje na kraju mog predsedavanja i predloži Gradskom veću da pored onog što će, nadam se, od svojih zarada da izdvoje za ovu našu napaćenu decu Predraga i Jovana Đergovića donese i Gradsko veće odluku da iz budžetske rezerve uplati mališanima preko Blic fondacije 500.000 kao pomoć”, istakao je Mirković.

Saša Mirković je dodao da će Jaka Srbija imati ženskog kandidata za gradonačelnika.

Izvor: tvbest.rs

1 komentar

  • i sta sada????bezi ko p….ima kandidata ???? ..hajde bas da vidimo koja je to ribetina..koja je prodala i dusu i telo….mada sumljam…da nije iz njegove tv…zamenica…heheee…lepo…idemo dalje…isto sr….samo drugo pakovanje….sa suknjicom..ako moze da se razlikuje…

Dodaj komentar