fbpx
Politika

Saša Mirković tužio gradonačelnika Zaječara

Odbornik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković podneo je krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Zaječara Velimira Ognjenovića, javlja portal Mojatv.rs.

Mirković objašnjava da tužbu podnosi zbog ugrožavanja sigurnosti, pretnjom i napadom na telo i život, kako njemu, tako i njegovoj deci.

U prijavi Mirković navodi da je 3. juna 2016. godine u Skupštini Zaječara započeta sednica kojoj je on
prisustvovao kao odbornik.

“Nakon angažovanog i aktivnog učešća u radu lokalnog parlamenta, obizirom da u sali nije bilo gradonačelnika, nas nekoliko odbornika izašlo je u foaje skupštinske sale”, dodaje Mirković.

Posle nekoliko minuta naišao je gradonačelnik i “iz neposredne blizine počeo je da se dere na mene, da mi preti da pripazim, jer imam decu, približavajući se meni sa široko podignutim rukama”, opisao je Mirković.

Prema njegovim navodima, radnik gradske uprave je obuhvatio gradonačelnika i svojim telom ga odvukao dalje.

“Pri tome je gradonačelnik i dalje mahao rukama u mom pravcu. Svemu tome prisustvovalo je više odbornika, kao i načelnica gradske uprave Zaječar”, stoji u tužbi koju je Mirković podneo protiv Ognjenovića.

sm krivicna

Izvor: n1info.com

1 komentar

  • hahahaaa..dobar je ovaj debeljan..samo sto mu ej sav mozak u stomacicu…laze pa maze…prvi mu je spomenuo sina a ovaj mu je rakao da mu ne vredja dcu jer ih i on ima…sramota borski divljaku…odlazi..odlazi djubre…

Dodaj komentar