fbpx
Politika

Saša Mirković: Kandidovaću se za predsedničke izbore i pobediću Tomislava bez džakova!

Narodni poslanik Saša Mirković objavio je svoju kandidaturu za predsedničke izbore koji su zakazani za 2017. godinu.

“Srbija mora da ima predsednika koji brine o svojim građanima podjednako i Srbija mora da bude pre svega zemlja državljana Srbije, a ne nekih koji dođu sa strane. Kandidovaću se na narednim predsedničkim izborima i pobediću aktuelnog predsednika Tomislava Nikolića bez džakova”, rekao je Saša Mirković.

Da podsetimo,Tomislav Nikolić je na predsedničkim izborima 2012. godine u drugom izbornom krugu pobedio tadašnjeg predsednika Borisa Tadića, koji je obeležila afera “Džak” i snimci izborne krađe u Zaječaru.

Pored Mirkovića svoju kandidaturu na ovim izborima najavili su aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije Boris Tadić, bivši predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić, lider SDPS Rasim Ljajić,predsednik SRS Vojislav Šešelj, kao i lider Aktivne Srbije Dušan Janjić.

Izvor: mojatv.rs

2 komentara

  • Hajde Mirkoviću Šaneru, kandiduj se, pa da se narod Srbije upiša od smeha kada bude objavljeno koliko si glasova osvojio. Pa ti bre ne bi dobio izbore za predsednika kućnog saveta, a kamo li Srbije! LOPOVČINO!!!

Dodaj komentar