fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo Mladi su budućnost - Zaječar moj dom Zabava

Rock’n’roll u četvrtak u Omladinskom centru

Zaječarski Omladinski centar će u četvrtak, 24. novembra ugostiti dva sjajna sastava iz susednih zemalja, bend Nerrves iz Grčke i Comasummer iz Bugarske.

Comasummer je psihodelični/garažni rock bend, nastao u Sofiji 2014. godine. Petočlana ekipa svira mešavinu modernih i “vintage” podžanrova Rock’N’Roll-a, stvarajući sopstveni zvuk. Svoj debi album, “Out of the Sun” su objavili za američku etiketu Custom Made Music.

Nerrves je garažni punk bend formiran 2013. godine u Atini. Članovi benda zajedno dele strast ka zvuku američkih underground bendova iz osamdesetih, novom talasu garažne scene, kao i vokalima karakterističnim za neo-psihodelični pokret.
Od izdanja iza sebe imaju 7″ singl “Pest”, objavljen za Dia de Los Muertos Records 2014. godine, a trenutno rade na svom prvom albumu.

Koncert počinje u 21 sat. Cena karte u pretprodaji je 150, dok će karte na ulazu koštati 200 dinara.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar