foto: radiomagnum.rs

Pobednici opštinskog takmičenja u gimnastici obezbedili su plasman na Okružno takmičenje, koje je na programu danas u Knjaževcu.

Prvo mesto u konkurenciji učenica Osnovnih škola od 1. do 4. razreda osvojila je ekipa OŠ „Đura Jakšić, druga je bila ekipa OŠ „Ljubica Radosavljević Nada“, dok su 3. mesto zauzele učenice OŠ „Ljuba Nešić“. Što se pojedinačne konkurencije tiče najuspešnija je bila Sara Herjavec iz OŠ „Đura Jakšić“. Kod dečaka prvo mesto osvojio je Nemanja Sibinović iz OŠ „Đura Jakšić“.

U konkurenciji učenica 5. i 6. razreda prvo mesto zauzela je Teodora Lapadatović iz OŠ „Ljubica Radosavljević Nada“, dok je kod dečaka u istoj kategoriji trijumfovao Luka Videnović iz OŠ „Ljuba Nešić“.

Što se ekipnog dela tiče u konkurenciji učenica 7. i 8. razreda najuspešnija je bila ekipa OŠ „Desanka Maksimović“, dok je Marta Bojić iz OŠ „Hajduk Veljko“ bila najbolja u pojedinačnoj konkurenciji.

Kod srednjoškolaca održano je samo takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji, a najuspešnija je bila Anja Stanković, učenica Gimnazije u Zaječaru.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here