fbpx
Društvo

Radionica o novim modelima biznisa na Internetu u Prostoru za Pomak

U četvrtak 23. maja 2019. biće održana radionica „Dropšiping – novi biznis model zarade i trgovine putem Interneta“, u Prostoru za Pomak u Zaječaru.

Radionicu će održati Miloš Vasić, dropšiper i dugogodišnji preduzetnik. Početak radionice je u 16 sati.

Kao i do sada, učešće na radionici je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta prijava je NEOPHODNA.

Radionica je koncipirana tako da se sastoji iz dva dela. U prvom delu predavač će prezentovati dropšiping biznis, sve njegove prednosti i mane kao i korisne savete koji će mnogo značiti svakome ko ulazi u ovaj, trenutno najpopularniji, onlajn biznis model. U drugom delu radiće se praktično, što znači da će predavač na uživo primeru napraviti shopify prodavnicu i pokazati nam kako na najbolji i najlakši način možemo da započnemo dropšiping biznis.

„Saznaćete kako se otvara prodavnica, kako se biraju proizvodi za dropšiping, kako se ti proizvodi importuju i naravno kako da se kompletira ceo šop kako bi bio spreman za pokretanje. Pored toga, biće i reči o facebook oglašavanju, metodama, najpopularnijim nišama (oblastima) za dropšiping i koji su to najbolji platni procesori koji se koriste za primanje novca“, poručuju organizatori.

Radionicu organizuje Timočki Omladinski Centar, a u okviru projekata Think outside the box, podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.

O predavaču:

Miloš Vasić kao svoj prvi ozbiljniji susret sa poslovanjem navodi otvaranje fastfood objekta u svom rodnom Blacu, sa svojih 20 godina, tačnije u februaru 2010. godine. U međuvremenu ređali su se razni biznisi, neki veoma uspešno a neki i dosta neuspešno, u svakom slučaju, više od 8 godina ozbiljnog iskustva je iza mene. U julu 2017. prvi put saznaje za dropšiping biznis, nakon čega izučava više o tome, šta podrazumeva i kako izgleda, da bi već u avgustu pokrenuo svoj prvi online shop.

Nakon uspeha u Dropšipingu, odlučuje da stečeno znanje ne zadrži za sebe već da ga nesebično podeli sa drugima. Prvenstveno je to išlo kroz Mentor program, da bi kasnije pokrenuo i svoju Dropšiping Akademiju koja do sad broji preko 500 polaznika.

Dodaj komentar