fbpx

Prvi put u selima Mala Jasikova i Dubočane organizovana je novogodišnja proslava za mališane

Pozorišnom predstavom i podelom paketića nastavljen je projekat „Naše selo“ koji Delta Holding sprovodi u ovim selima.

Preporuka:

Vlada ukinula zaključak o informisanju, preporučila da zarade obolelih ili zaposlenih u samoizolaciji budu 100 %

Vlada Republika Srbije stavila je na današnjoj sednici van snage zaključak kojim informacije o koronavirusu mogu davati samo Krizni...

Zaključak Vlade o stavljanju pod kontrolu informisanja o pandemiji

Vlada Republike Srbije usvojila je 28. marta zaključak o informisanju u vreme pandemije novog korona virusa, kojim se obaveštavanje...

Kroz respirtatornu jedinicu u zaječarskom Domu zdravlja prošlo oko 150 građana

Od kada je u zaječarskom Domu zdravlja 24. marta formirana respiratorna jedinica do sada se javilo oko 150 osoba...
- Reklama -

U Domu kulture u Maloj Jasikovi Narodno pozorište „Zoran Radmilović“ iz Zaječara odigralo je predstavu „Novogodišnji slučaj čarobnice Lili“. Posle predstave podeljeni su novogodišnji paketići za sedamdeset devetoro dece iz dva zaječarska sela.

Paketiće su pripremili zaposleni u Delta Holdingu, koji tradicionalno, u akciji nazvanoj „Deda Mrazovi Pomoćnici“, pripremaju novogodišnje poklone za odabrane grupe dece.

Novogodišnja proslava je deo projekta „Naše selo“ koja ima za cilj da modernizuje poljoprivrednu proizvodnju u dva zaječarska sela, ali i da podigne nivo društvenog i kulturnog života u njima. Projekat „Naše selo“ počeo je edukacijom o modernoj poljoprivrednoj proizvodnji. Meštani Male Jasikove i Dubočana najpre su posetili Deltina imanja u Čelarevu i Staroj Pazovi, a ove nedelje održano je i prvo predavanje u Maloj Jasikovi.

Projekat „Naše selo“ biće nastavljen daljom edukacijom zainteresovanih meštana o modernoj poljoprivrednoj proizvodnji, mogućnostima finansiranja i konkurisanja za podsticaje i drugim za njih bitnim pitanjima. U toku je izrada pojedinačnih razvojnih planova za sva prijavljena domaćinstva kako bi ovi proizvođači spremno dočekali sezonu prolećnih radova.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: