fbpx
Društvo

Prve količine mazuta polako počinju da pristižu

Kao što smo i najavili, krajem prošle nedelje, prve količine mazuta, neophodne za normalan početak sledeće grejne sezone , polako počinju da pristižu u naš grad.

mazut 2

Napomenuću ovom prilikom, da ćemo u narednom periodu nastaviti sa radovima na remontu i rekonstrukciji našeg vrelovodnog sistema u celini, naravno u zavisnosti od finansijskog faktora. Između ostalog, radićemo na sanaciji dela vrelovodne mreže u naselju Kraljevica na sektoru B 5; B6, remontu vrelovodnog kotla snage od 4,5 MW u toplani u naselju Ključ , kao i na pojedinim sektorima i podstanicama na kojima smo uočili sitne nedostatke u toku prethodne grejne sezone.

mazut 1

Želeo bih na kraju, da se u ime nadzornog odbora JKSP“Zaječar“ , rukovodstva našeg preduzeća i sebe lično, zahvalim građanima na podršci koju su nam dali, uz poruku da ćemo do zadnjeg trenutka , do kog budemo tu, raditi isključivo u interesu građana , našeg javnog preduzeća i grada Zaječara.

4 komentara

  • Setite se vremena Boska kada su se ljudi smrzavali u naselju Avnoj. A sada imamo situaciju da mazut stigne 5 meseci pre grejne sezone.

    • Bosko. Hahahahaha… Covek je ispusena lula. A i oni njegovi poltroni. Ko njemu jos daje znacaj.
      Nego da se mi grejemo zimus a ne da se smrzavamo kao pre par godina. Ovaj covek je jedan od normalnijih i bez mrlje u zivotu.

  • Jedini direktor koji podmiruje sve obaveze radnicima i koji je od nekog JP napravio nesto. A i plate su relativno ok u odnosu kakve su u Zajecaru.

Dodaj komentar