Društvo

Prva radionica programa „Edukacija i obuka ljudskih resursa u turizmu Republike Srbije“ 7. juna

ilustracija/pixabay.com
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U periodu od juna do decembra 2022. godine Nacionalna turistička organizacija Srbije u saradnji sa Centrom za istraživanja i studije turizma sprovodi Program „Edukacija i obuka ljudskih resursa u turizmu Republike Srbije“.

Program predstavlja okvir za unapređenje konkurentnosti kadrova u turizmu Republike Srbije i implementacije aktivnosti kreiranja savremenih turističkih proizvoda baziranih na doživljaju, kao i marketinške i promotivne aktivnosti. Svrha obuka i edukacija je podrška unapređenju standarda ponude turističkih destinacija na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama.

Program je orijentisan trostrano i stavlja se u kontekst unapređenja turističke privrede kroz sprovođenje:

  • 20 radionica;
  •  u 3 klastera (Vojvodina; Centralna, zapadna i jugozapadna Srbija; Istočna i jugoistočna Srbija), na različitim lokacijama;
  • obuhvatiće 5 tematskih oblasti, u okviru kojih 11 podtema;

Prvi turnus radionica koji će biti organizovan 07.07.2022. godine (četvrtak), u zgradi Skupštine grada Zaječara (Trg oslobođenja 1, Zaječar) za klaster Istočne i jugoistočne Srbije.

Rok za prijavu učesnika na prvi turnus radionica je 04.07.2022., a prijave možete poslati na: jelisaveta.puric@ctrs-balkans.org .

Dodaj komentar