Društvo Izdvajamo Srbija Timočka krajina

Pro Business Consulting konkurs “Pretvori ideju u svoj prvi biznis”: Prijave za program za podršku mladima koji žele da osnuju start-up kompanije

Foto Pro Business Consulting
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U okviru „Programa za podršku mladima koji žele da osnuju start-up kompanije“ Pro Business Consulting „, otvoren je konkurs “Pretvori ideju u svoj prvi biznis” za mlade osobe od 15 do 30 godina. Mladi imaju priliku da prijave sebe ili svoj tim za učešće do 15.jula.

Program je osmišljen tako da pomaže mladima koji „kreću od nule“ odnosno imaju samo ideju koju žele da razviju i osnuju svoju prvu kompaniju.

Tim stručnjaka provešće buduće preduzetnike kroz sve aspekte izgradnje biznisa, izbora najboljeg poslovnog modela, pronalaženja izvora finansiranja i testiranja različitih marketinških pristupa. Poslednji deo programa posvećen je savladavanju administrativnih procedura  za registraciju kompanije kroz koje će učesnici programa zajedno i na terenu proći sa mentorima.

Više o samom konkursu i potrebnoj dokumentaciji možete pronaći na linku:

https://by-leap.com/pretvori-ideju-u-svoj-prvi-biznis/

Potrebno je popuniti Formular.

Prijave se šalju na probizniskonsaltin@gmail.com do 15.07.2022. u 23:59 časova.

Stručnu podršku u okviru projekta pružiće Pro Business Consulting i Business Expert Milivoje Jovanović.

Program je otvoren za sve mlade koji su motivisani i posvećeni razvijanju svoje poslovne ideje.

Program omogućava mladima od 15 do 30 godina da nauče kako da izaberu najbolji poslovni model za svoj biznis, a pored toga i da steknu nova znanja i veštine u vođenju biznisa, najboljem načinu plasiranja proizvod ili usluge, kako i o načinu privlačenja novih izvora finansiranja.

Program „Pretvori ideju u svoj biznis“ deo je projekta „Omladina Balkana: Povezivanje obrazovanja, veštine i mogućnosi za partnerstvo u regionalnim praksama zapošljavanja“ koji finansira Evropska unija , a sprovodi se u šest zemalja zapadnog Balkana pod koordinacijom organizacije „Dostignuća mladih u Srbiji“.

Dodaj komentar