Društvo

PRIJAVITE SE! Do 20. oktobra otvoren konkurs za polaznike „Evropske škole debate“!

Atlas Servis - 24h pomoć na putu

Projekat Evropske unije „EUTEKA – EU u vašoj biblioteci“ raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

“ Od kraja oktobra 2017. do februara 2018, polaznici škole će pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama i procesu EU integracija.

Radionice će se održavati subotom.


Od ove godine radionice će se održavati i u Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru, a kao i prethodnih godina u Beogradu i Nišu.


Predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji, kao i članovi Tima Evropa, mreže nacionalnih eksperata na teme u vezi sa Evropskom unijom.


Ohrabrujemo srednjoškolce i studente iz svih gradova Srbije da se prijave za učešće na Evropskoj školi debate“, navodi se u saopštenju.


Troškovi putovanja za đake i studente i zdrugih gradova biće pokriveni.


Konkurs je otvoren do 20.oktobra, a prijave se vrše isključivo putem online formulara koji možete pronaći na sledećem linku:
https://goo.gl/forms/wawjBRkn5K4e7jby2


Za maloletne polaznike programa koji budu odabrani za učešće na Evropskoj školi debate, potrebna je pismena potvrda roditelja za putovanje iz svog mesta do navedenih gradova.


Sva pitanja u vezi sa školom pošaljite na: skoladebate@euteka.rs.

Dodaj komentar