Kultura

Predstava ,,Koronirajmo” 5. maja u zaječarskom teatru

Foto: Print Screen YouTube Pozorište ,,Zoran Radmilović"

U četvrtak, 5. maja, u zaječarskom pozorištu biće izvedena predstava Pan teatara iz Beograda pod nazivom „Koronirajmo”. Predstava je zakazana za 20h.

,,Večernja pozorišna predstava „Koronirajmo“ na duhovit način priča o mladom paru koji odlučuje da započne zajednički život tačno pred dolazak korone na Balkan. Naše junake oslovljavamo samo sa „On“ i „Ona“, zato što su oni vaši poznanici, prijatelji, komšije, možda potpuni stranci, a možda baš i vi.
Dolaskom karantina započinje najteži test današnjih veza. Osuđeni jedno na drugo, u četiri zida, njihova veza dostiže sve veće dubine, ali zato su tu i njihove razlike, dnevne frustracije, neusklađene navike, drugačije želje i potpuno suprotni pogledi. A dok u kući vlada haos, napolju nije ništa bolje. Poslovi su im stali, pandemija vlada, a opasnost je sve veća iz dana u dan. Кako će naš par prebroditi naizgled nesavladive probleme koji su ih zadesili? Samo vreme će reći, a do tada: Кoronirajmo!“
Cena ulaznice je 300 dinara, a u predstavi igraju beogradski glumci Bojana Đurašković i Marko Milošević, koji su radili u tekst i režiju.

Dodaj komentar