fbpx
Izdvajamo Politika

Predsednik Vučić u nenajavljenoj poseti istočnoj Srbiji (VIDEO)

FOTO: instagram.com/buducnostsrbijeav

Pre tri meseca, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će doći da obiđe radove u istočnoj Srbiji. On je danas nenajavljeno obišao opštinu Knjaževac i tom prilikom posetio i etno selo u Kalni kod Knjaževca.

Predsednik je na Instagram stranici „buducnostsrbijeav“ objavio video-snimak tokom posete porodici Bogdanović, koja je vlasnik jednog etno-sela. Vučić je istakao da je u nenajavljenu posetu Кnjaževcu krenuo da bi se uverio šta je u toj opštini urađeno posle obilaska Zaječarskog okruga i šta još mora da se uradi.

Aleksandar Vučić je posetio domaćinstvo Stanislave i Radivoja Bogdanovića, koji su pripremili bogatu trpezu. Predsednik je tom prilikom probao papriku.

„Niko nije smeo da proba papriku, ali ja hoću. Spremili su divnu hranu, ljudi vide na televiziji šta volim. Hvala im na gostroprimstvu, a mi da vidimo kako da pomognemo ovim ljudima koji se muče, a koji su napravili prelepe sobe“, kaže Vučić.

Pored predsednika Vučića, u nenajavljenu posetu istočnoj Srbiji krenuli su i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, direktor „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak i predsednik opštine Кnjaževac Milan Đokić.

FOTO: instagram.com/buducnostsrbijeav

Takođe, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović sa predsednikom Vučićem obišla je radove na rekonstrukciji puta Knjaževac – Kalna. Kako je Mihajlović najavila, radovi će biti gotovi za sedam dana.

5 komentara

 • Verujemo da ce Predsednik Republike Srbije g.Vucic dati najsnazniju podrsku i Projektu,,Multimodalni saobracajni koridor Istok (Crnomorski koridor) . Ciji je ,kao sto SVI u Istocnoj Srbiji i znaju, transparentni i javni razvoj u nizu prethodnih godina POTPUNO OSVETLIO CINJENICU da je ovaj region Istocne Srbije POTPUNO IZUZET IZ Strategije razvoja saobracaja Republike Srbije. ?
  Pa su se kao POSLEDICA tog rezultata ovog Projekta u tom potpuno belom i praznom prostoru na mapi Strategije razvoja saobracaja Republike Srbije…UPOSLEXNJIH PAR MESE I…pojavila CAK TRI NOVA DRUMSKA PRIORITETNA KORIDORA..1) Dunavska brza magistrala :Pozarevac-Veliko Gradiste-Golubac-Donji Milanovac -Kladovo- Negotin..Koja sa 2) Dugom sada prioritetnom brzom magistralom Paracin -Bor -Zajecar -Negotin…CINI KRUZNI TOK PO OBODU OVOG REGIONA ISTOCNE SRBIJE….A NE NAJKRACI I NAJEFIKASNIJI DRUMSKI KA BEOGRADU I EVROPI…??? 3) Kao sto to NIJE NI TRECI IZNENADNI PRIORITET…apsurdni PLAGIJAT MS Koridora Istok (CmK) NOVOKOMPOVANI autoput Markovac -Svilajnac -Despotovac -Bor….koji je prvih 32 kilometara do Despotovca
  U NEPOSREDNOJ BLIZINI I POTPUNO PARALELAN sa postojecim autoputom Beograd -Nis..??? A od Despotovca dalje do Bora prolazi KROZ NAJVECI POTPUNO NENASELJENI PROSTOR Republike Srbije,Balkana i Jugoistocne Evrope..u kome NE POSTOJI CAK NI JEDNO JEDINO SELO.. niti ludsko naselje….???…I kroz STROGO ZASTICENI PROSTOR PRIRODE I NOVI NACIONALLNI PARK ,,Juzni Kucaj/Beljanica,,..???..Vazdusna linija kroz potpuno nenaseljeni PLANINSKI prostor izmedju Despotovca i Bora iznosi 53 kilometra..???? …A koliko ce biti dugacka tek TRASA OVOG AUTOPUTA….kroz ovaj potpuno nenaseljen planinski prostor KOJI JE I NAJVECE IZVORISTE PITKE VODE U Rep Srbiji????…Kao i prostor najstroze zasticenih POSLEDNJIH PRASUMA (npr.Vitanovace i dr.)u CELOM OVOM REGIONU EVROPE)..???? Alo…. ??? A i AUTOPUTEVI SE GRADE ZA LJUDE,GRADOVE I SELA ..JER SU NAJSNAZNIJA MOGUCA OSA EKONOMSKOG RAZVOJA…I DEMOGRAFSKOG OPORAVKA…A ne za vukove i jelene….jer njima uopste ne trebaju… ???????
  ..Znaci NEMA KOMPENZACIJE ZA MS Koridor Istok (CmK)…a posebno to nisu NAJPRIMITIVNIJI MOGUCI NEGOVI PLAGIJATI….kao sto je to ovaj prethodno navedeni novokomponovani autoput… ?? Jer MS Koridor Istok (CmK) osim sto povezuje CELU EVROPU OD ATLANSKOG OKEANA DO CRNOG MORA preko cele Istocne Srbije ( i drumski i zeleznicki i vodno -Dunav)…takodje ,svojom drumskom (autoput) CENTRALNOM TRASOM od 87km ,Krakom A od 51 km i Krakom B od 69 km (ukupno samo 207 km autoputa) SAOBRACAJNO I EKONOMSKI SERVISIRA Zajecar i jos 17 Opstina i Gradova…???? Znaci ukupno 18.???? …Zbog svega ovoga ocekujemo i PUNU I JAVNU PODRSKU Predsednika Republike Srbije,
  posto je tkz. Koridor 10 skoro gotov, OVOM NAJVAZNIJEM NEIZGRADJENOM TRANSEVROPSKOM KORIDORU Republike Srbije. ? Sta je NORMALNIJE I PRIRODNIJE ,od toga….??? I pozdrav svim Zajecarcima i Timocanima iz ?

 • PPS: Drumski aspekt (autoput) MS Koridora Istok(CmK) :
  1) Centralna trasa Pozarevac -Kucevo- Majdanpek 87 km + Krak B Majdanpek-Bor- Nikolicevo -Zajecar -Granicni prelazVrska Cuka 69 km =156km ; 2) : Centralna trasa Pozarevac-Kucevo -Majdanpek +Krak B Majdanpek-Negotin -Granicni prelaz Mokranje =238 km. Ukupno Centralna trasa +Krak A +Krak B= 207 km.
  A Koliko kilometara je ZBIR OVA TRI NOVA PRIORITETNA DRUMSKA KKORIDORA U ISTOCNOJ SRBIJI……???..Odoh.. i pozz.

 • * ..I samo ispravka ocigledne slucajne greske u kucanju…..Centralna trasa + A Krak …87 +51=138km…?

 • .?..samo za one koji mrze matematiku..
  1)Dunavska brza magistrala: Pozarevac- Veliko Gradiste- Golubac -Donji Milanovac – Kladovo -Negotin -230 km ;
  2) Paracin -Zajecar-Negotin-
  140 km… plus krak Seliste -Bor 20 km = 160
  3)Markovac -Svilajnac Despotovac- 32 km …plus Despotovac -Bor …53 kilometra vazdusnom linijom…duzina trase novog autoputa kroz potpuno nenaseljen planinski se ne zna…??? Ukupno ….

Dodaj komentar