fbpx

Predložen novi v.d. direktor Centra za socijalni rad

Preporuka:

Ničić na terenu: Stacionar u Gamzigradskoj banji i Dom učenika u Zaječaru spremni za obolele ako bude potrebe

Nadležni iz Zavoda za javno zdravlje u Zaječaru svakodnevno rade i na terenu proveravaju sve one koji su do...

„Kapija Bora“ na licitaciji, Rakita se pominje kao kupac

Grad Bor raspisao je Oglas za javno nadmetanje dela objekta "Kapija Bora" površine 1.808,90 m2 po početnom iznosu od...

Uhapšena novinarka u Novom Sadu zbog teksta o Kliničkom centru Vojvodine

Ana Lalić, novinarka portala nova.rs, uhapšena je sinoć u Novom Sadu i određeno joj je zadržavanje od 48 sati...
- Reklama -

Na današnjoj 128. sednici Gradskog veća većnici su dali zeleno svetlo na Nacrt Rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Zaječaru.

Umesto mirjane Radojević za novog v.d. direktora predložen je diplomirani pravnik iz Zaječara Nenad Dinulović.

Nenad Dinulović je rođen u Zaječaru 21.05.1986. godine, gde je završio Osnovnu školu i Gimnaziju. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu 2011. godine. Ima položen državni stručni i pravosudni ispit. U dosadašnjem radu stekao je preko osam godina radnog iskustva u struci, radeći kao stručni saradnik u Odeljenju za privredu i društvene delatnosti od decembra 2011. godine, zatim na administrativno–tehničkim poslovima za radna tela za Skupštinu grada Zaječara počev od novembra 2013. godine. Takođe, od decembra 2013. godine do marta 2014. godine bio je raspoređen na poslovima šefa Odseka Stručne službe za skupštinske poslove Skupštine grada Zaječara, u periodu od marta 2014. godine do juna 2017. godine obavljao je javnu funkciju zamenika sekretara Skupštine grada Zaječara, nakon čijeg prestanka mandata je bio raspoređen na mesto načelnika Stručne službe za skupštinske poslove Skupštine grada Zaječara. Od decembra 2017. godine do danas obavlja poslove šefa Odseka za opšte poslove i poslove upravljanja ljudskim resursima u Gradskoj upravi grada Zaječara. Ima stečen sertifikat iz oblasti ocenjivanja, zapošljavanja i stručnog usavršavanja zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave. U dosadašnjem društvenom životu bio je član radnih tela Republičke izborne komisije i Gradske izborne komisije grada Zaječara. Oženjen je i otac jednog deteta.

Podsećamo, prethodna v.d. direktorka zaječarskog centra za socijalni rad, Mirjana Radivojević 27. novembra 2019. godine podnela je pisanu ostavku i zatražila razrešenje sa pomenute funkcije.

Gradsko veće grada Zaječara je tada, prema rečima izvestioca Dragan Vukašinović utvrdilo predlog rešenja o njenom razrešenju i sprovelo zakonom propisan postupak za imenovanje novog direktora.

Završnu reč na ovaj Nacrt rešenja daće zaječarski odbornici na prvom narednom zasedanju.

Na sednici Gradskog veća koja je danas održana u maloj sali Gradske uprave većnici su jednoglasno usvojili i Nacrt Odluke o raspuštanju Saveta Mesne zajednice Vratarnica i imenovanju poverenika grada Zaječara – Miodraga Jovanovića.

Na sednici je usvojen i Nacrt Rešenja o obrazovanju Drugostepene komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica.

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: