Društvo

POŽURITE! Ističe rok za prijavu na Sajam organizaciija civilnog društva!

raris
foto: radiomagnum.rs

TACSO Resursni Centar u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom istočne Srbije – RARIS i Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije otvara poziv za prijavu na Sajam organizacija civilnog društva (OCD) iz istočne Srbije (opštine: Zaječar, Bor, Knjaževac, Negotin, Kladovo Majdanpek, Boljevac i Sokobanja).

Sajam će se održati u subotu, 17. juna 2017. godine, na Trgu Oslobođenja, prostor ispred zgrade RARIS-a (bivši Dom vojske),  u vremenu od 10 do 16 časova.

Cilj održavanja Sajma je promocija rada, građanskog aktivizma, volonterizma i povećanje vidljivosti organizacija.

Sajam Je osmišljen tako da OCD iz svake opštine/grada pruži priliku da se predstave svoje aktivnosti građanima koji će tog dana posetiti ovaj događaj. Na osnovu blagovremenog prijavljivanja i relevantnosti pristiglih prijava, organizatori će doneti odluku o organizacijama koje će imati priliku da se predstave na Sajmu.

Zainteresovane OCD su u obavezi da pošalju popunjen prijavni formular na adresu info.rs@tacso.org sa naznakom: “ Prijava za Sajam OCD u Zaječaru“,  najkasnije do petka, 09. juna, do 12 časova.

Prijavni formular je dostupan na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQZn9YI9IxI4ujDC3eirSpIxg58V9FOPJ_GXKDtk2de1IOdQ/viewform

Organizatori sajma obezbeđuju besplatno korišćenje štandova, mogućnost dodatne prezentacije, osveženje, kontakt sa medijima, kao i putne troškove za predstavnike/ce OCD van Zaječara.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti RARIS-u, Aniti Lazarević, na email: anita.lazarevic@raris.org ili kontakt tel: 019/426-376 i br. mob: 064/8510-264

Kreativne ideje su dobrodošle!!!

Dodaj komentar