fbpx
Društvo

POZORIŠTE ZAJEČAR: Raspisan javni konkurs za prijem glumca ili glumice u radni odnos

Ustanova Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru danas je raspisala javni konkurs za prijem jednog glumca / glumice u radni odnos na neodređeno vreme.

Uslovi koje kandidat treba da ispunjava su da ima završen Fakultet dramskih umetnosti (smer gluma) ili srodni fakultet, dok radno iskustvo nije neophodno.

Kandidati bi uz prijavu trebalo i da prilože overenu kopiju diplome ili uverenja o stečenoj stručnoj spremi, CV i fotokopiju lične karte.

Svi zainteresovani prijave mogu slati do 28. februara 2019.godine preporučenom pošiljkom na adresu: ulica Timočke bune br.16, 19000 Zaječar

Kandidati koje uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

 

1 komentar

  • Lepo je sto Zajecarsko pozoriste prima u stalni radni odnos jednog glumca. Jer , sta je pozoriste bez glumaca. Danas, u zemlji ima cak i previse Akademija i glumackih skola. I onih privatnih. Uglavnom su u Beogradu i centrima. Preporucujem tim mladim ljudima da odu u Zajecar. Bice to lepo iskustvo za njih, na obostrano zadovoljstvo. Da znaju, prvi profesionalni posao Milan Srdoc je imao bas u Zajecaru

Dodaj komentar