fbpx
Sport

Povodom 20 godina postojanja Gradskog karate kluba Zaječar održan karate turnir „Timočki sаmurаj 2016″

foto: radiomagnum.rs

Tradicionalni, 10. po redu, karate i martial arts turnir, pod nazivom „Timočki samuraj 2016″ održan je proteklog vikenda u Zaječaru.

Turnir je održan na otvorenom terenu na Popovoj plaži, a povodom 20 godina postojanja i uspešnog rada Gradskog karate kluba Zaječar. Oko 70 takmičara nastupilo je na turniru, koji su se borili u pet disciplina.

Za najuspešnije takmičare proglašeni su Vladimir Đorđević iz Karate sekcije Nikoličevo, Andrija Milenković iz Karate sekcije Zvezdan i Nikola Martinović iz Karate kluba „Rtanj“ iz Boljevca, dok su najuspešnije takmičarke turnira Lara Mitrović iz Karate sekcije Zvezdan, Nađa Stanković iz Gradskog karate kluba Zaječar i Ana-Marija Đorđević iz karate sekcije Nikoličevo.

Titula „Timočki samuraj“ za 2016. godinu u kategoriji do 15 godina pripalo je Vladimiru Đorđeviću iz Karate sekcije Nikoličevo, kome je ispred Organizacionog odbora, Miroslav Mića Radojković, dodelio drveni mač – Bo-ken.
Titulu „Timočkog samuraja“ za 2016. godinu u kategoriji preko 15 godina pripalo je Mariji Tirnanić iz Karate kluba „Knez Lazar“ iz Ćuprije, kojoj je pripao i drveni mač – Bo-ken.

U uvodnom delu takmičenja nastupili su članovi Aikido kluba „Timok“ iz Zaječara i Đijuđica klub iz Bora sa svojom prezentacijom.

Izvor: radiomagnum.rs

Dodaj komentar