Društvo

Potvrda učešća za takmičenje za Čitalačku povelju do 17. jula u zaječarskoj biblioteci

Matična biblioteka „Svetozar Marković” u Zaječaru obaveštave sve one koji su se već prijavili i pozajmljivali literaturu za Čitalačku povelju, da svoje učešće potvrde do 17. jula 2020. na Dečjem odeljenju ili mejlom (decije.odeljenje@bibliotekazajecar.rs).

Takmičenje za Čitalačku povelju sa značkom (2020) biće održano 21. i 22. avgusta 2020. godine u prostorijama Matične biblioteke „Svetozar Marković”, u Čitalištu i na Dečjem odeljenju. Takmičenje će biti održano u skladu sa svim preporukama i merama zaštite zbog novonastale situacije izazvane korona virusom (propisano rastojanje između učesnika i obavezno nošenje maski).

“Molimo sve one koji su se već prijavili i pozajmljivali literaturu za Povelju, da potvrde učešće do 17. jula na Dečjem odeljenju ili mejlom (decije.odeljenje@bibliotekazajecar.rs), da bismo imali uvid u broj učesnika i na osnovu toga napravili adekvatan raspored održavanja takmičenja u dva dana”, navode iz zaječarske biblioteke.

Preliminarni raspored prema postojećem spisku prijavljenih je sledeći:

  • 21. avgust (petak) od 11 sati do 12.30 je termin za učenike četvrtog razreda, sledi pauza od jednog i po sata i nakon toga od 14 do 15.30 sati za učenike svih viših razreda;
  • 22. avgust (subota) od 11 časova do 12.30 (prvaci), od 14 do 15.30 (drugi razred) i od 17 časova do 18.30 (treći) sa pauzama od jednog i po sata.

U slučaju bilo kakvih promena, zaječarska biblioteka će sve učesnike blagovremeno obavestiti.

Dodaj komentar