Hronika

Policija izvela nepoznatog muškarca iz zaječarske Gimnazije

FOTO: printscreen / Youtube / Za media

Nepoznati muškarac pokušao je u ponedeljak, 21. oktobra da uđe u zgradu zaječarske Gimnazije. Međutim, brzom reakcijom školskog policajca, na licu mesta došla je policijska patrola koja je lice udaljila sa lica mesta, prenosi “Za media”. Prema rečima direktora Gimnazije Srđana Stanojevića do udaljavanja lica iz školskog dvorišta nije došlo do nikakvih problema.

Muškarac, od ranije poznat policiji, u maskirnoj uniformi pokušao je oko podneva da uđe u zgradu zaječarske Gimnazije, međutim zahvaljujući brzoj intervenciji dežurnog školskog policajca sprečen je da to i uradi.

Direktor Gimnazije Srđan Stanojević potvrdio je da ovo nije prvi slučaj da školski policajac reaguje na vreme i zahvalio se i ovog puta na brzoj reakciji policije.

” Policija je odmah po prijavi došla i udaljenje muškarca proteklo je bez ikakvih problema. Zahvaljujem se policiji na takvim reakcijama i saradnji, jer sve eventualne sumnjive okolnosti lica koje se pojave u školskom dvorištu u saradnji sa policijom efikasno sprečimo i udaljimo iz školskog dvorišta i objekta”, kaže Stanojević.

Prema izveštavanju medijske kuće “Za media” osoba je nosila odelo koje podseća na vojnu uniformu, ali kako je policija utvrdila ne radi se o vojnom licu.

izvor: Za media

 

 

1 komentar

Dodaj komentar