Društvo Mladi su budućnost - Zaječar moj dom

POKLONI STIGLI NA MOTORIMA – Bajkeri u crvenom delili paketiće i slatkiše (VIDEO)

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Tradicionalna akcija „Moto Deda Mraz“, u organizaciji Moto kluba Triumph iz Zaječara, održana je danas, poslednje subote u godini.

Dvadesetak motociklista obučenih u odelo Deda Mraza najpre je tačno u podne posetilo Dečije odeljenje Opšte bolnice Zaječar, a potom i Ustаnovu zа dnevni borаvаk dece i omlаdine ometene u rаzvoju Oblutаk i mališane obradovalo novogodišnjim paketićima.

akcija-moto-deda-mraz

Bajkeri u crvenom su potom otišli na Trg oslobođenja, gde su najmlađima podelili slatkiše.

„Kao i svake godine i ovoga puta smo organizovali akciju „Moto Deda Mraz“. Na ovaj način želimo pre svega da usrećimo decu i da im izmamimo osmeh na lice. Ovo je sedma godina zaredom i naš cilj je uvek i biće dečiji osmeh“, istakao je Aleksandar Vugrinec, inače član Moto kluba Triumph.

deda-mraz

Akciji „Moto Deda Mraz“ pridružili su se i MC Feniks iz Grljana, MK Ložači iz Minićeva, kao i samostalne motrodžije iz okolnih mesta.

Inače, u Srbiji od 2007. godine svake poslednje subote u kalendarskoj godini, bajkeri tradicionalno prave iznenađenja za decu. Zaječar je grad koji se među prvima priključio ovoj akciji 2010. godine.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Dodaj komentar