fbpx

Počela izgradnja LIDL marketa u Zaječaru (FOTO)

Preporuka:

U samoizolaciji 2289 lica u Zaječarskom i Borskom okrugu

Prema podacima sajta Kancelarije za IT i eUpravu Vlade Srbije na dan 02. april u Timočkoj Krajini (Zaječarski i Borski...

Uhapšen S.R. (1971) iz Zaječara – šetao ulicom sa lovačkom puškom i gađao policajce flašama

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su S.R. (1971) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je...

Vučić: Zabrana kretanja od subote od 13 do ponedeljka do 5 časova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da se u Srbiji uvodi zabrana kretanja u subotu od 13 časova...
- Reklama -

Izgradnja dugo najavljivanog „Lidl“ marketa u Zaječaru započela je na mestu nekadašnje fabrike „Arsenije Spasić“ u Zaječaru. Predviđeno je da radovi na izgradnji traju do početka avgusta 2020. godine, dok će tačan datum otvaranja ovog prestižnog trgovinskog lanca biti naknadno objavljen.

Početak izgradnje „Lidl“ marketa preko društvenih mreža potvrdio je i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, koji je u objavi naveo da će u pomenutom objektu nakon otvaranja posla biti za nekoliko desetina građana Zaječara.

„I za „Lidl“, kao i za „Capitol park“, puteve, rekonstruisanu vodovodnu mrežu i ulice, obnovljene škole mnogi su govorili da su moje laži i izborni trikovi. Ovih dana počinje i gradnja druge faze „Capitol parka“, a u toku je izgradnja i distributivnog centra Tekijanke u objektu nekadašnjeg Grafičkog preduzeća“, napisao je Ničić.

Inače, iz kompanije „Lidl“ kažu da će o tačnom datumu otvaranja marketa u Zaječaru javnost biti blagovremeno obaveštena.

FOTO: Zaječar online

„Ovim putem potvrđujemo da smo vlasnici jedne lokacije u Zaječaru, u ulici Đure Salaja, na kojoj planiramo gradnju Lidl prodavnice. Radujemo se što ćemo biti u prilici da i građanima Zaječara ponudimo kupovinu sa najboljim odnosom cene i kvaliteta “, poručuju iz kompanije „Lidl“ Srbija.

Inače, izgrađeni market u Zaječaru biće prizemni i obuhvataće neto površinu od preko 2550 m2. Izvođač radova je beogradska firma „GIA doo“, a rok za završetak radova je 3. avgust 2020. godine.

FOTO: Zaječar online

5 KOMENTARA

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: