Društvo

POČELA 14. SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Odbornici ponovo odbacili predloge opozicije namenjene preduzetnicima, ali i…

Na početku današnjeg zasedanja Skupštine grada Zaječara većinom glasova odbornici su odbacili zahteve za dopunu dnevnog reda odborničke koalicije „Pobeda za naš grad“, koji su se odnosili na predlog Odluke o  osnivanju fonda za finansijsku pomoć deci i omladini oboleloj od teških bolesti, kao i Predlog Odluke o dodeli bespovratnih sredstava preduzetnicima, mikro i malim pravnim licima sa teritorije grada Zaječara za nabavku mašina i opreme.

Iako su se pred odbornicima po četvrti put našli pomenuti predlozi odluke, odbornici ih opet nisu uvrstili u dnevni red.

Miloš Stojadinović, predsednik GrO „Demokratske stranke“ u Zaječaru istakao je da će odbornička grupa „Pobeda za naš grad“ nastaviti da insistira na ovoj odlci do njenog usvajanja.

“ Nadamo se da će se većina odbornika kada dođe vreme za glasanje ovoga puta voditi interesima Zaječara i njegovih građana, a ne uskostranačkim direktivama kako je do sada bio slučaj i da će pomenute odluke bite usvojene“.

Odbornici Skupštine grada Zaječara nisu uvrstili u dnevni red Predlog Odluke o dodeli bespovratnih sredstava preduzetnicima, mikro i malim pravnim licima sa teritorije grada Zaječara za nabavku mašina i opreme, koji su podneli odbornici koalicije “ Pobeda za naš grad“, uz obrazloženje da dodela bespovratnih sredstava preduzetnicima, mikro i malim pravnim licima sa teritorije grada Zaječara za nabavku mašina nije adekvatna.

Dodaj komentar