Servisne informacije

Planska isključenja struje u petak zbog održavanja trafostanica

foto: pixabay.com

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Zaječar, obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanica na teritoriji našeg grada.

Radovi će biti obavljani na TS Barbaroš i zbog toga će 17.11.2023. god. u periodu od 09:00 do 11:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Donja Prlita – Potez Barbaroš.

Takođe, biće obavljeni radovi na redovnom održavanju trafostanice TS Pivkov Potok i zbog toga će u 17.11.2023. godine u periodu od 12:00 do 14:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Planinica – potez Pivkov Potok.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd, Ogranak Elektrodistribucija Zaječar, kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom.

„Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom“, saopštavaju iz EPS-a.

Dodaj komentar