Izdvajamo Sport

PARTIZAN U ZAJEČARU, KOŠARKAŠI „BIN-A“ U BORBI ZA TROFEJ PRVAKA KVALITETNE JUNIORSKE LIGE SRBIJE

BIN
foto: glassporta.rs

Juniori Košarkaškog kluba „BIN“ iz Zaječara napravili su fantastičan rezultat, pošto su sjajnim igrama u Međuregionalnoj ligi istočne i južne Srbije obezbedili plasman na „Fajnal for“ Kvalitetne juniorske lige Srbije, piše Glasssporta.rs.

Nagrada je stigla u vidu domaćinstva završnog turnira, koji je na programu u hali sportova na Kraljevici 27. i 28. maja.

Završni turnir Kvalitetne juniorske košarkaške lige Srbije okupiće četiri najbolje ekipe svih regiona. U Zaječaru će se pored domaćina Košarkaškog kluba „BIN“, naći i Partizan, Dinamo iz Pančeva i OKK „KV“ iz Kraljeva.

U ponedeljak će u prvom polufinalu snage odmeriti Zaječarci i Kraljevčani od 17 sati. O drugom finalisti odlučivaže beogradski Partizan i pančevački Dinamo, od 19 sati i 30 minuta.

Predsednik Košarkaškog kluba „BIN“ Nebojša Nikolić istakao je da će Zaječar narednog ponedeljka i utorka biti centar košarkaške Srbije.

„Pozivamo publiku da u što većem broju ispune halu sportova na Kraljevici i daju podršku našoj izuzetno talentovanoj generaciji. Pred njima je jedinstvena prilika i siguran sam da će igrači i trener Veljković pružiti svoj maksimum“, poručio je Nikolić.

Igrači koji su ostvarili plasman u samu završnicu takmičenja su:

Sava Dojčinović, Dušan Živković, Luka Trandafilović, Igor Izvonar, Andrej Jovičić, Miloš Stojković, Nikola Predić, Mihajlo Ilić, Nikola Nedeljković, Dušan Petković, Aleksa Pajkić, Vuk Tadić, Strahinja Krivokapić, Bogdan Petrović, Uroš Prvanović, Miloš Jovanović, Aleksa Milenović, Stefan Smailović, Matej Jovanović, Danilo Bubonja.

ZaječarOnline/Glassporta.rs/O.B.

Dodaj komentar