Sport

Otvorena „Kuća borilačkih sportova” u Zaječaru – „Fight Team 019”

FOTO: zajecaronline.com
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U Zaječaru je otvorena nova lokacija za borilačke sportove. Za petogodišnjicu postojanja, osnivači kluba „Fight Team 019“ uspeli su da obezbede sopstvene prostorije, u kojoj će se u narednom periodu odvijati treninzi.

Nova lokacija za novi početak borilačkih sportova u Zaječaru. Javnim treningom u prostorijama Кik boks kluba “Fight Team 019” na mestu bivše diskoteke “MZ” u naselju “Dva brata”, sparingom najboljih kik boksera sa prostora jugoistočne Srbije, zvanično je otvorena nova kuća borilačkih sportova u Zaječaru, vlasništvo Кik boks kluba „019“.

FOTO: glassporta.rs

Na jednom mestu našli su se bivši i aktuelni reprezentativci Srbije, osvajači evropskih i svetskih medalja, bio je tu i trener srpske kik boks reprezentacije Srbije Srđan Radulović, uvek dragi gost iz Bora i takođe bivši veliki šampion, sada trener Siniša Vladimirović, a sve pod budnim okom Bobana Stojanovića, najuspešnijeg zaječarskog kik boksera i bivšeg balkanskog i evropskog šampiona, sada trenera i savetnika u КBК 019 Zaječar, prenosi glassporta.rs.

FOTO: zajecaronline.com

Vodeći tandem zaječarskog Kik boks kluba „Fight Team 019“ Nikola Milenković i Bojan Andrejić, nisu krili oduševljenje.

“Otvaranje novih prostorija samo je jedan od ciljeva kojima stremimo, puno nam je srce kada na jednom mestu vidimo toliko šampiona. Velika zahvalnost svima u regionu koji su odazvali našem pozivu, tu su klubovi i borci iz Bora, Кnjaževca, Кladova, Boljevca, Niša, sarađujemo sa svima veoma uspešno, a nadamo se da će tako ostati i u narednom periodu“, u glas ističu mladi sportski radnici.

U planu je kažu i otvaranje novog zaječarskog boks kluba, a pod istim krovom biće mesta i za karate, aikido, školice sporta, personalne treninge koje će voditi Boban Stojanović i još mnogo toga. O terminima treninga i budućim akcijama, zbog situacije u vezi s korona virusom, javnost će biti naknadno obaveštena, ističu u redovima Кik boks kluba “Fight Team 019”.

Izvor: glassporta.rs

FOTO: zajecaronline.com

3 komentara

  • Vrh. Pravi ljudi sami odradili, po principu ,,Ako hocete da posao bude najbolje moguce uradjen… uradite ga.,, Srecno borcima i trenerima. I bilo bi super ..da daju malo i besplatne treninge cuvenim Zajecarskim i Timockim ,,celnicima,, sa najvecim lokalnim, okruznim i regionalnim vizit-kartama . Da im malo vise,, podignu samopouzdanje,dostojanstvo i odvaznost…Da ne vaze i traju u velikom sjaju samo po Timockoj krajini i do Cestobrodice.A cim krenu niz nju ka BG ,sa svakim kilometrom tako naglo opadaju da na Bubanj potoku mogu samo da pevaju lirske mecosoprane u nekom zajecarskom ili timockom devojackom horu…😂😂😂 Pa ce za nekoliko meseci, kad malo i udju i u sparinge i okuraze se…mozda I NAJZAD SMETI DA JAVNO i u borbi za sopstvene gradjane IZGOVORE BAR IME ,,KORIDORA ZIVOTA,, CELOG ovog demografski, ekonomski, socijalno IZDISUCEG I POGRANICNOG regiona Istocne Srbije : TRANSEVROPSKOG(Atlanski okean -Crno more) i INTERKONTINENTALNOG (Evropa -Azija) Multimodalnog saobracajnog koridora -Istok(Crnomorskog koidora) .Koji VRACA Republiku Srbiju na CENTRALNU GEOSAOBRACAJNU POZICIJU ,A TIME I NA CENTRALNU GEOEKONOMSKU POZICIJU,NA BALKANU I EVROPI.😀 A lokalni Zajecarski ,,lideri,, i ,,celnici,, ce tada mozda SMETI DA JAVNO i za sopstvene Zajecarce izgovore cak i : KRAK -B ovog GEOSTRATESKOG KORIDORA (AUTOPUT I ZELEZNICKI) koji bukvalno prolazi kroz i uz sam Zajecar. 😀 I koji ovaj potpuno periferni grad,zaboravljen negde daleko,daleko od svih glavnih saobracajnih koridora ,pretvara u grad na multimodalnom GEOSTRATESKOM TRANSEVROPSKOM I INTERKONTINENTALNOM saobrscajnom koridoru…😀 Sto je potpuno i totalno NOVA PARADIGMA i buducnosti i opstanka i razvoja i Zajecara,i Zajecarskog okruga i Timocke krajine i CELOG ovog regiona Istocne Srbije od Smedereva i Pozarevca do istocnih granica Srbije..😀 A za ove nase borbase…kojima ne trebaju dodatne ni hrabrost i kuraz ..uvek i u svako vreme ,evo moze i bas tu u toj sali…detaljna prezentacija ovog ,,KORIDORA ZIVOTA,,…
    Treba samo jedan VIDEO-BIM…i to je sve. Tacka.
    I neka bas nista ne brinu,jer sve ostalo je apsolutno bez ikakvih njihovih troskova. 😀 I nebitno je cak i to sto je to trenutno,i jos samo kratko vreme, i strogo cenzurisani ,,ZABRANJENI KORIDOR ,, ..😂😂😂 Jer ko se plasi,
    , sapuce, drhti i ima selotejp na ustima…..i nije ni za tu salu a ni za to drustvo u njoj. 😀 …Znaci potpuno je dovoljno da ovi nasi borbasi samo ovde napisu i potpisu i da to svi procitamo, da su voljni za ovu prezentaciju i da ce da obezbede jedan obican video- bim…I to je sve .. 😀
    I tada jedino sto moze da je spreci ovu prezentaciju ,,KORIDORA ZIVOTA,, za ove borbase… je da se autor i koordinator razvoja Projekta,,MS Koridor Istok (Crnomorski koridor),, ..uplasi i pobegne. Pa ajde bas da to i vidimo, dal ce da bezi…😀 Ende . I srdacan pozdrav svim Zajecarskim i Timockim borbasima…iz 🚞. Nenad C.

Dodaj komentar