fbpx

Organizovane pljačke pošti u zaječarskim i negotinskim selima

Preporuka:

Ničić: Epidemiološka situacija po pitanju korona virusa nije uopšte sjajna na našoj teritoriji

Komandant Štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić upozorio je na svom FB profilu da epidemiološka situacija,...

Još jedna žrtva korona virusa! Do sada ukupno sedmoro preminulih

Osoba stara 48 godina preminula je od posledica korona virusa u KBC #Dragiša Mišović, saopštila je direktorka instituta „Batut“...

U Srbiji 160 novoobolelih i još pet preminulih, ukupno 1.060 zaraženih i 28 umrlih

U Srbiji je u poslednja 24 sata zabeleženo još 160 obolelih od korona virusa i pet novih smrtnih slučajeva,...
- Reklama -

Poslednjih nekoliko meseci policija Timočke krajine traga za dobro organizovanom grupom lopova koja preko noći pljačka male seoske pošte na teritoriji Zaječara i Negotina. Sumnja se da je ista nepoznata grupa lopova do sada obila oko desetak seoskih pošti i tom prilikom ukrala nekoliko desetina miliona dinara.

Kako nezvanično saznajemo od nadležnih iz Policijske uprave nepoznate osobe obile su i u utorak, 21. januara poštu u negotinskom selu Dušanovac, pa se sumnja da je reč o istim počiniocima.

„Još uvek nije poznato koliko su novca iz pošte u Dušanovcu odneli. Međutim, postoji sumnja da je reč o istoj kriminalnoj grupi koja je pre oko mesec dana obila i poštu u selu Trnjane između Negotina i Zaječara“, nezvanično kažu nadležni.

„Rad“ pomenute kriminalne grupe postaje prepoznatljiv. Oni sačekaju duboku noć, kada u selima svi spavaju i onda kreću u pljačku.

„Rešetke na pošti razvaljuju najverovatnije pajserima, provaljuju vrata, ulaze u poštu i odnose novac“, nezvanično tvrde nadležni.

Policija intenzivno traga za pomenutom kriminalnom grupom, jer se sumnja da su u poslednjih nekoliko meseci obili oko desetak pošti u selima Timočke krajine i ukrali nekoliko desetina miliona dinara.

Nadležni u JP „Pošta Srbije“ nisu želeli da daju izjavu vezanu za ove slučajeve.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: