Društvo

Opet vandali na „Kraljevici“- Novi grafit (foto)

Zid stadiona F.K „Timok“ išaran je raznim  grafitima. Za oko nam je pao grafit  koji asocira na vic- „Koja je sličnost između Saše Mirkovića i Novaka Đokovića? Obojica imaju kera i zove se Pjer“- koji  smo objavili na fejsbuk  stranici pre nekoliko dana, na zidu je napisano:“Nole i Saša imaju kera, debelu pudlu Pjera“.

Ovom prilikom želimo da se ogradimo od ovakvog „vandalskog“ čina, zato što naš portal ne podržava švrljanje, lomljenje ili bilo kakve vandalske činove.

Pozivamo nadležne organe da reaguju po zakonu i otkriju počinioce ovakvih sramnih grafita, koji verovatno za cilj imaju destabilizaciju naše zemlje i predstavljaju „atak“ na jednog čoveka, na Aleksandra Vučića.

Alelujemo na komunalne službe da uklone sve sporne, i sve ostale grafite koji ruže naš grad, zato što je naš grad zadnjih meseci  proglašavan  za grad sa povoljnom poslovnom klimom.  Svakodnevno se otvaraju radna mesta, gde se na desetine građana dnevno zaposli, a „vandali“ svojim kukavičkim činovima unose destabilizaciju našeg društva.

Da li Mišković stoji iza ovakvog čina ili neke horde plaćenika koji su finansijeri ovih „vandala“, molimo da policija hitno reaguje i otkrije počinioce.

050415-grafit-pjer

Redakcija Zaječar Online portala pokušaće da pronadje još ovakvih sramnih grafita, naravno ako postoje, kako bi prezentovala javnosti kakav „vandalizam“ hara gradom. Nadamo se da su se „vandali“ dozvali pameti i odustali od ovakhih sramnih grafita. Posle grafita “ Vučiću p….“ ovo je drugi grafit u samo dva dana.

Dodaj komentar