Hronika Timočka krajina

OJT Zaječar: Naložen pregled karoserije vozila i obdukcija tela povodom saobraćajne nesreće u Boljevcu

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru oglasilo se povodom saobraćajne nesreće u Boljevcu, koja se dogodila u sredu 17. februara kada je kamion pregazio ženu.

Dana 17.02.2021. oko 09,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u Boljevcu kod pijace, ulica Obilićeva, na taj način što je došlo do kontakta teretnog vozila marke Mercedes, kojim je upravljao A.L. iz Paraćina i pešaka I.M. iz Vrbovca, Opština Boljevac.

U saopštenju OJT Zaječar navodi se da je pešak podleteo pod zadnje točkove kamiona i pri tom je došlo do toga da se leš, sada pokojne I.M. zakači za zadnju osovinu kamiona koji je nakon 500 metara zaustavljen od strane PU Zaječar u kontroli saobraćaja i gde je tek tada primećen leš pokojne I.M.

Izvršen je uviđaj lica mesta, utvrđeno je da vozač nema alkohola u krvi i da prema tragovima gde je primarno bilo kontakta pešaka i vozila, kontakt nije nastao sa prednje strane vozila već sa bočne leve strane vozila.

Iz tih razloga naložen je pregled karoserije vozila sa donje strane kako bi se utvrdilo da li postoje tragovi kontakta pešaka i vozila sa prednje strane vozila. Naložena je obdukcija leša, stoji u saopštenju OJT Zaječar.

Izvor: za.os.jt.rs

Dodaj komentar