Društvo

OBEĆANO-ISPUNJENO: Gradonačelnik Velimir Ognjenović uručio kompjuter porodici Živanović (VIDEO)

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Porodici Živanović iz Zaječara gradonačelnik Velimir Ognjenović danas je uručio kompjuter.  

Ovu socijalno ugroženu četvoročlanu porodicu pre par dana posetili su gradonačelnik Ognjenović, kao i visoka funkcionerka Srpske napredne stranke Stana Božović.

Tom prilikom gradonačelnik je mališanima obećao pomoć u vidu kompjutera, koji im je i više nego potreban.

porodica-zivanovic

„Kao što smo i obećali proteklog vikenda, nov komjuter za mališane je obezbeđen. Samim ovim činom i činom Srpske napredne stranke sam ponosan, pre svega što pomažemo ovoj deci. To su deca koja imaju po 12 godina i sada će imati nov kompjuter. Obećao sam im i letovanje, tako da ćemo im vrlo brzo, za mesec ili dva, uplatiti letovanje, tako da će prvi put zajedno sa majkom otići na letovanje. Time ćemo im, siguran sam, ulepšati život. Nije to nešto puno, ali koliko toliko njihov život će biti ulepšan“, istakao je danas Ognjenović.

Majka troje dece, Brankica Živanović, nije krila zadovoljstvo i zahvalnost.

„Ponovo bih se zahvalila našem gradonačelniku i gospođi Stani Božić koji su nas posetili na Božić. Od tog dana kao da živimo u bajci. Tada nam je obećan i kompjuter i evo vrlo brzo to obećanje je i ispunjeno. U to naravno nismo ni sumnjali. Ovim činom radost moje dece je još veća. Zahvalna sam i gradonačelniku i Srpskoj naprednoj stranki“, uzbuđeno je rekla Brankica.

 

 

 

2 komentara

  • Човече, тој социјално угроженој породици је потребно све оно да не би била у том статусу, а то није компујтер.још се страначки и промовишете, еј, не закопчавамо се ми на леђа… Њој, породици, тој деци су потребна средства за нормално функционисање и живот… адекватна гардероба, два пута годишње јер расту, књиге, уџбеници се подразумевају, новац за ужину, слаткише, воће… не видим са фотографије да су деца баш ухрањена, чак бледа… и мршава…

Dodaj komentar