fbpx

OBEĆANJE: Već naredne godine Zaječar dobija bar jednog investitora i novih 2,500 radnih mesta!

Preporuka:

24. zimski uspon na Trem

Planinarski klub Železničar iz Niša, organizuje republičku planinarsku akciju sa usponom na najviši vrh Suve planine –Trem (1810 mnv). Program...

Fabrika Aptiv: Zbog velikog interesovanja „Dani otvorenih vrata“ ponovo u Zaječaru

S obzirom na veliko interesovanje građana, kompanija „Aptiv“ je donela odluku da u Zaječaru ponovo organizuje „Dane otvorenih vrata“. U...

JKP „Vodovod“ Zaječar poziva meštane Velikog Izvora zbog usaglašavanja dugovanja

Javno komunalno preduzeće "Vodovod" Zaječar obaveštava da će službena lica Vodovoda vršiti prijem meštana sela Veliki Izvor u službenim...
- Reklama -

Boško Ničić gradonačelnik Zaječara danas je sa saradnicima održao sastanak u Vladi Srbije kome je prisustvovao Danilo Cicmil savetnik Predsednika Republike Srbije za investicije i Igor Lončarević savetnik za direktna ulaganja.

Gospodin Danilo Cicmil je na sastanku naglasio da Grad Zaječar ima punu podršku Vlade Srbije i da Zaječar spada u prioritetne gradove kada je u pitanju dovođenje investitora.

Mladi odlaze a investitora za sada nema!

Boško Ničić gradonačelnik Zaječara je istakao da su strani investitori i njihovo ulaganje, novi život za grad i građane Zaječara, a posebno za mlade koji u velikom broju odlaze kako iz grada tako i iz Timočke Krajine.

Takođe, savetnik Predsednika Republike Srbije Danilo Cicmil je rekao da ga raduje spremnost Zaječara za prihvat stranih investitora i da se u Vladi Srbije baš zbog toga uveliko radi na tome da već naredne godine Zaječar dobije bar jednog, ako ne i više, investitora za otprilike dve, dve ipo hiljade radnih mesta.

Da li na osnovu dosadašnjih iskustava možemo da verujemo u obećanja?

ČINJENICE:

– U prethodnih 5 godina koliko je u Zaječaru na vlasti Srpska napredna stranka u našem gradu nije realizovana nijedna direktna strana investicija.

– Nekoliko velikih investitora je najavljivano u prethodnom periodu ali do realizacije nije došlo.

– Poslednja fabrika koja je u Zaječaru otvorena je bila fabrika Gorenje, sa najavljenih 300 radnih mesta

4 KOMENTARA

  1. hahaaaa…nastavlja se rijaliti u zajecaru…ko su glavni glumci?…svevisnji bosko..plavusica suncica…umisljeni bane..vecita devojaka marina (a ko ce nju?)..đurićići..pa nije mala konkurencija..sta mislite???? glsajte za njih!!!!trebaju im pare““!!!!!

  2. da li stvarno mozete verovatno ovoj lopovskoj garnituri zaječarci!!!!nadam se da cete na sledecim izborila glasati za MIRKOVIĆA!!!!!a onda sledi atomska bomba na grad.ZASLUŽIILI STE!!!!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: