Politika

OBEĆANJE: Već naredne godine Zaječar dobija bar jednog investitora i novih 2,500 radnih mesta!

Boško Ničić gradonačelnik Zaječara danas je sa saradnicima održao sastanak u Vladi Srbije kome je prisustvovao Danilo Cicmil savetnik Predsednika Republike Srbije za investicije i Igor Lončarević savetnik za direktna ulaganja.

Gospodin Danilo Cicmil je na sastanku naglasio da Grad Zaječar ima punu podršku Vlade Srbije i da Zaječar spada u prioritetne gradove kada je u pitanju dovođenje investitora.

Mladi odlaze a investitora za sada nema!

Boško Ničić gradonačelnik Zaječara je istakao da su strani investitori i njihovo ulaganje, novi život za grad i građane Zaječara, a posebno za mlade koji u velikom broju odlaze kako iz grada tako i iz Timočke Krajine.

Takođe, savetnik Predsednika Republike Srbije Danilo Cicmil je rekao da ga raduje spremnost Zaječara za prihvat stranih investitora i da se u Vladi Srbije baš zbog toga uveliko radi na tome da već naredne godine Zaječar dobije bar jednog, ako ne i više, investitora za otprilike dve, dve ipo hiljade radnih mesta.

Da li na osnovu dosadašnjih iskustava možemo da verujemo u obećanja?

ČINJENICE:
– U prethodnih 5 godina koliko je u Zaječaru na vlasti Srpska napredna stranka u našem gradu nije realizovana nijedna direktna strana investicija.

– Nekoliko velikih investitora je najavljivano u prethodnom periodu ali do realizacije nije došlo.

– Poslednja fabrika koja je u Zaječaru otvorena je bila fabrika Gorenje, sa najavljenih 300 radnih mesta

4 komentara

  • hajde da se radujemo.pa svevisnji nas nikada nije izneverio .nikada nije slagao.a vidi samo ekipu oko njega!!!!

  • hahaaaa…nastavlja se rijaliti u zajecaru…ko su glavni glumci?…svevisnji bosko..plavusica suncica…umisljeni bane..vecita devojaka marina (a ko ce nju?)..đurićići..pa nije mala konkurencija..sta mislite???? glsajte za njih!!!!trebaju im pare““!!!!!

  • da li stvarno mozete verovatno ovoj lopovskoj garnituri zaječarci!!!!nadam se da cete na sledecim izborila glasati za MIRKOVIĆA!!!!!a onda sledi atomska bomba na grad.ZASLUŽIILI STE!!!!

Dodaj komentar