Mladi su budućnost - Zaječar moj dom Sport

Novogodišnji turnir u malom fudbalu može da počne!!!

Žrebanjem parova i dobrom organizacijom stekli su se svi uslovi da se Novogodišnji turnir u malom fudbalu održi posle višegodišnje pauze.

„Prijatno je iznenađenje da se okupio ovoliki broj ekipa, ukupno 50, s obzirom na petogodišnju pauzu i to nam je podstrek da sledeći novogodišnji turnir bude još bolji, i ako se ovaj još nije završio“. Ovim rečima je otvorio konferenciju za novinare direktor Novogodišnjeg turnira Slađan Žikić.

Šejnjanović Ljubiša direktor SPC Timok kaže da su uloženi veliki napori u tehničkom smislu, počevsi od održavanja higijene, obezbeđenja struje, vode a najbitnije od svega energenata za grejanje tako da će posetioci moći da uživaju u fudbalskoj predstavi narednih dana.

Igor Božinović se zahvalio svima koji su uzeli učešće u organizaciji turnira pre svega gradu a takođe i novinartima koji su pripreme za početak turnira ispratili ni profesionalan način.

Na pitanje naše redakcije da su nekim ekipama nije bilo dozvoljeno učešće na turniru zbog „spornih“ naziva ekipa Igor Božinović je kratko rekao: “ U pravilniku turnira jasno stoji da je zabranjeno političko pormovisanje kroz nazive ekipa i da ni jednoj ekipi nije uskraćeno učešće na turniru, već je taj problem rešen i ekipa je promenila naziv i sada je to u skladu sa pravilnikom.“

Turnir počinje sutra, utakmicama mlađih kategorija koje će se igrati vikendom, dok će se za starije kategorije turnir nastaviti u ponedeljak u popodnevnim i večernjim satima. Završetak turnira je 25. decembar kada će se znati pobednici po svim kategorijama i biti uručene nagrade.

Dodaj komentar