Društvo

Novi pokušaj manipulacije u režiji Saše Mirkovića!

saša mirković i lazar ružić

Svestan činjenice da, iako pod kontrolom drži sve medije u gradu, gubi utakmicu među građanima koji se informišu putem interneta, Saša Mirković dao je nalog da se pokrene velika internet kampanja na facebook-u i što više promovišu Best televizija ali i sajt beogradske „Moje TV“ koja je takođe u njegovom vlasništvu! Cilj je bombardovati građane vestima sa više strana kako bi one delovale relevantno!

Da bi se unela dodatna zabuna kreirana je stranica na facebook-u koja nosi naziv „Zaječar“ i zadnjih nekoliko dana se troši ogroman novac na njeno reklamiranje. Veliki novac se takođe ulaže i u reklamiranje stranice na facebook-u koja nosi naziv „Zaječar na Fejsu“ koja je pod direktnom kontrolom gradskog većnika i Mirkovićevog bota Lazara Ružića.

Obaveštavamo građane da nijedna od ovih facebook stranica nije zvanična strana grada već obe predstavljaju pokušaj manipulacije Saše Mirkovića i pod direktnom su kontrolom njegovih botova! Čak su i reklame prilično slične a sadržaj koji se na njima objavljuje je uglavnom sa sajta televzije Best i pomenute „Moje TV“.

I pored toga što obe stranice imaju veliki broj pratilaca, vesti koje objavljuju lajkuju samo Mirkovićevi botovi i to uglavnom sa lažnih profila, što ukazuje da građani Zaječara nisu „progutali“ ovaj pokušaj manipulacije ali za one koji nisu informisani, red je da znaju istinu ko stoji iza navedenih stranica!

Da li su ovo zadnji trzaji Saše Mirkovića?

Dodaj komentar