Sport

Novi Kros RTS-a u subotu 16. oktobra u Zaječaru

Kros RTS-a u Zaječaru biće održan u subotu 16. oktobra na Kraljevici, uz poštovanje svih epidemioloških mera na prostoru „vašarišta“.

Zbog epidemioloških preporuka, svi učesnici dolaze na takmičenje zdravi i sa maskama. Tokom realizacije takmičenja sva službena lica su u obavezi da nose maske. Na licu mesta biće merana temperatura. Takmičar sa povišenom temperaturom i ceo njegov tim odmah bivaju udaljeni sa takmičenja. Zbog epidemiološke situacije, broj takmičara je ograničen na 17 učesnika po trci, od čega će sedam biti iz drugih gradova Srbije.

Kros RTS-a organizuje se na otvorenom prostoru u skladu sa merama koje je propisao republički Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19. Kros serija RTS-a održava se prema Propozicijama Srpskog atletskog saveza.

Posetioci Krosa RTS-a su dužni da između dva lica koja nisu članovi istog domaćinstva, drže fizičku distancu od 2 metra. Ukoliko nije moguće održati propisano rastojanje između dva lica od najmanje 2 metra obavezno je nošenje zaštitne maske.

Nepoštovanje propisanih mera od strane posetilaca biće sankcionisano propisanim novčanim kaznama od strane nadležnih organa.

Dodaj komentar