fbpx

Nove instrukcije za zaječarske poljoprivrednike: Evo šta im je dozvoljeno…

Preporuka:

Meštani Velikog izvora masovno kolju svinje iz straha od afričke kuge

Meštani sela Veliki Izvor kod Zaječara počeli su masovno da kolju svinje iz straha da će im životinje biti...

Dvojica uhapšenih – sumnja se da su izazvali saobraćajku u kojoj je život izgubila osmomesečna beba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M.M. (1985) i Đ.D. (1995) iz Negotina zbog postojanja osnova sumnje da...

UST: Sudija iz Zaječara hospitalizovan zbog korona virusa

Udruženje sudija i tužilaca Srbije saopštilo je danas da je, prema njihovim podacima, u Srbiji do sada korona virusom...
- Reklama -

Svi poljoprivredni proizvođači, žitelji sela koja se nalaze na teritoriji Zaječarskog okruga mogu u periodu od 5 do 19 sati, isključivo na poljoprivrednim mašinama, i udaljeni najmanje dva metra jedan od drugog, da se kreću bez ikakve dozvole, napisao je na svom Facebook profilu gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

On je objasnio da se dozvoljava pojedinačno (bez okupljanja) i donošenje mleka u otkupne stanice u periodu od 5 do 18 sati.

„Za sve ostale meštane, sem onih koji su stariji od 70 godina, kretanje ostaje samo od 5 do 17 sati uz zabranu okupljanja više od petoro ljudi na istom mestu i bliže od 2 metra jedno od drugoga“, napisao je Ničić.

On apeluje na poljoprivrednike sa područja Zaječarskog okruga da i u ovim “dozvoljenim” slučajevima vode računa o higijeni i merama zaštite (posebno kod predaje mleka).

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: