Društvo Izdvajamo

Nove cene za još 16 proizvoda od 20. septembra!

Od srede, 20. septembra akcija „Bolja cena – cena za narod“ biće proširena za još 16 novih kategorija proizvoda, koji će od pomenutog datuma biti dostupni po povoljnijoj ceni.

Na spisku su brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun, saopštilo je Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine.

Akcija će trajati do 31. decembra, a proizvodi koji su deo akcije u prodavnicama će biti jasno označeni znakom „Bolja cena“.

„Izuzetno sam zadovoljan odazivom trgovaca i proizvođača, vidljivošću akcije i njenim efektima. „Bolja cena“ je zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i njen osnovni cilj je da zaštitimo standard građana i pomognemo im da za svoj teško stečen novac mogu da kupe što više proizvoda“, izjavio je ministar, rekao je ministar trgovine Tomislav Momirović.

On je dodao da građani ne treba da brinu jer proizvoda iz akcije „Bolja cena“ i da je ova akcija aktivna u više od 2.500 prodavnica na celoj teritoriji Srbije.

Dodaj komentar