fbpx
Hronika

NIŠTA NIJE SLUTILO NA ZLOČIN! M.M. sat vremena pre ubistva i samoubistva kupio dubak za bebu

ubistvo samoubistvo zaječar

Milen M. (1985) iz Zaječara koji je danas nakon porodične svađe, bacio svoju nevenčanu suprugu Tatjanu R. (1973) sa osmog sprata zgrade u naselju Kraljevica (Avnoj) a zatim i sam skočio u smrt, samo sat vremena pre tragedije kupio je dubak za osmomesečnu bebu koju je ovaj par imao.

Prijatelji, komšije ali i ceo grad u šoku su nakon današnje tragedije.

milen milenović

Milen M. – foto: Facebook

Našoj redakciji javio se prijatelj ubice i samoubice i sa nevericom ispričao da je samo sat vremena pre nego što se “ovo čudo” desilo, u gradu sreo svog prijatelja Milen-a M. koji se pre par dana vratio sa letovanja.

[button color=”” size=”” type=”square” target=”_blank” link=”https://zajecaronline.com/stravicno-ubistvo-u-avnoju-bacio-zenu-kroz-prozor-pa-skocio-za-njom/”]STRAVIČNO UBISTVO U AVNOJU! Bacio ženu kroz prozor pa skočio za njom (FOTO)[/button]
[button color=”” size=”” type=”square” target=”_blank” link=”https://zajecaronline.com/novi-detalji-ubistva-u-avnoju-ubica-ranije-pokusao-samoubistvo-skokom-sa-zgrade/”]NOVI DETALJI UBISTVA U AVNOJU! Ubica i ranije pokušao samoubistvo skokom sa zgrade[/button]

Popričali smo malo i on mi se pohvalio da je kupio dubak za bebu i da žuri kući da odnese poklon.

Nakon sat vremena čujem da je Milen posle kraće porodične svađe bacio kroz prozor svoju nevenčanu suprugu a potom počinio samoubistvo – dodaje naš sagovornik!

Dodaj komentar