Društvo Politika

“NIKOME NEĆEMO DOZVOLITI DA UGROZI SLOBODU NAŠEG NARODA!” Predsednik Vučić poslao jasnu poruku!

Aleksandar Vučić poslao jasnu poruku
Foto: printscreen/instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Vučić obilazi manastir Studenica –  poslao jasnu poruku!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi srpsku svetinju – manastir Studenica i okolinu. Nakon obilaska pripremnih radova na rekonstrukciji puta Studenica-Rudno, Vučić se obratio medijima i poručio da veruje u snagu države da sačuva mir i stabilnost.

“Zahvalan sam starešini manastira Studenica ocu Tihonu na toplom dočeku i mudrim rečima koje su u svemu na tragu prvog arhiepiskopa srpskog, Svetoga Save. Molimo se za mir, bratsku slogu i napredak naše Srbije, dok se sa ponosom i osećajem ogromne odgovornosti sećamo legata naših slavnih predaka”, poručio je Vučić.

“Živimo u svetu u kojem se to ne podrazumeva, plašim se da će stvari biti još lošije, teže. Nešto se zakačili za nas. Vidim danas i inaj Vesli Klark… Mi nikoga ne diramo, ali Srbija niti je moguće niti će ikada više biti bilo čiji plen kao 1999. godine. Srbija je danas ozbiljna, odgovorna, želi mir, ali nikome na svetu neće da dozvoli da ugrozi slobodu našeg naroda i slobodu naše otadžbine – kazao je šef države.

Predsednik Vučić poslao jasnu poruku

Predsednik je istakao da od očuvanja mira i stabilnosti zavisi i ekonomski napredak zemlje.

– Samo da sačuvamo mir, uspećemo sve to da uradimo, da rešimo pitanje vodovoda, kanalizacije… Moja molba za vas je da verujete svojoj državi, da je poštujete. Država hoće da ulaže i pomogne svakom svom delu. Moramo da brinemo o ljudima, o njihovim preoblemima, o svim ljudima koji čuvaju našu otadžbinu, brinu o njoj i čuvaju naše ognjište – podvukao je predsednik.

ZaječarOnline/Hypetv.rs/O.B.

Dodaj komentar