Društvo Izdvajamo

Ničić: Završavaju se radovi u Čupićevoj ulici, od sutra otvorena za saobraćaj

foto: facebook.com/ printscreen

Montiranjem novog autobuskog stajališta, ispred objekta “LIDL”-a, završavaju se kompletni radovi na rekonstrukciji Čupićeve ulice u Zaječaru.

Predstoji pranje ulice, obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije i postavljanje usporivača brzine (“ležećih policajaca”).

„Najkasnije sutra, u popodnevnim satima, ulica će biti osposobljena za saobraćaj“, najavio je gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić.

Danas je u Kotlujevcu započeto, uz manje probleme sa vlasnicima imanja koji su “zašli” u projektovano ulično zemljište, sređivanje višedecenijskih problema u Međumurskoj ulici. Radiće se i pripremni radovi na bočnim ulicama koje gravitiraju ka ovoj ulici.

1 komentar

  • “ Višedecenijski problem “ ne samo Medjumurske uluce, nego celog RODNOG nam grada si ti i tvoje sluge.Ne budi siguran da će Kotlujevac uvek da glasa za tebe. I tamo žive pametni,razumni i slobodomisleći ljudi koje ne možeš doveka da voziš sa “ pripremnim radovima „.
    Sve ove decenije nisi ukapirao šta je periferija a šta centar NAŠEG grada i gde je veća frekfencija saobraćaja. Ulice u centru grada su neprolazna katastrofa, koju ti ne primećuješ. Pa ni jedan Goran Vesić nije popoločao Kaludjericu, Kotež, Prdež il Sremčicu, nego Trg Republike, epicentar prestonice.
    Tebe ni to ne interesuje, samo pratiš stanje tvog konta u banci.
    ,Na našu sreću ide April .

Dodaj komentar